Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

Γελοιοποίησαν τον ΣΥΡΙΖΑ με το «αμετάκλητη» και «εφαρμοστέα» - Καταιγισμός τα αρνητικά σχόλια Θύελλα αντιδράσεων για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι το Συνέδριο θα κρίνει τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές.


ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI

 
 


Μόνο ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ανακοινώσεις που έχει βγάλει κόμμα στη χώρα μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή (14/10) του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ουσιαστικά απαντούσε στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη. «Η απόφασή του (σ.σ. οργάνου της Κεντρικής Επιτροπής) αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Και σε αυτό το σημείο ακριβώς δημιουργείται το ερώτημα πώς ακριβώς είναι «άμεσα εφαρμοστέα» και «αμετάκλητη», αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι το ανώτατο κομματικό όργανο είναι το Συνέδριο, το οποίο θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί;


Για ποιον λόγο επιλέχθηκαν αυτές οι λέξεις από τον Παυσανία Παπανικολάου και τη Ράνια Σβίγκου και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν όταν το Συνέδριο είναι το αρμόδιο όργανο να κρίνει – και μόνο αυτό – αν τελικά θα είναι ή όχι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης;

Οι ερωτήσεις είναι φυσικά ρητορικές, αφού τις απαντήσεις τις γνωρίζουμε όλοι.







Αμέσως, από τα πρώτα λεπτά, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις στη ανάρτηση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα social media και στη συνέχεια μετατράπηκαν σε «θύελλα», καθώς οι απαντήσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που 3,5 ώρες αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής, στο οποίο απουσιάζουν φυσικά οι λέξεις «άμεσα εφαρμοστέα» και «αμετάκλητη».

Μέχρι το πρωί της Τρίτης (15/10), δηλαδή, σε λιγότερες από 24 ώρες, η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook είχε συγκεντρώσει 244 σχόλια και 329 αντιδράσεις, εκ των οποίων το 80% ήταν αρνητικά και άγρια επικριτικά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου