Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2024

Τυφώνας Μίλτον: Συντρίμμια τραυματίζουν δημοσιογράφο του CNN σε ζωντανή μετάδοση Ο τυφώνας Μίλτον χτυπά τη Φλόριντα και οι live εικόνες και βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικές.











Σοκαριστικές εικόνες από τη Φλόριντα καταγράφουν τις επιπτώσεις του τυφώνα Μίλτον, ο οποίος σαρώνει την περιοχή με ανέμους που ξεπερνούν τα 205 χιλιόμετρα την ώρα. Ανάμεσα στις πιο δραματικές στιγμές, ξεχωρίζει το περιστατικό με έναν δημοσιογράφο του CNN, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Bradenton, ο Άντερσον Κούπερ, ενώ μετέδιδε απευθείας τις εξελίξεις από το χτύπημα του τυφώνα, δέχτηκε στο πρόσωπο συντρίμμια που πετούσαν λόγω των ισχυρών ανέμων. Παρά το χτύπημα, συνέχισε απτόητος την κάλυψη της καταιγίδας, γεγονός που καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε το γύρο του κόσμου.







Ο τυφώνας Μίλτον, με ανέμους που ξεπερνούν τα 205 χλμ/ώρα, έφτασε στις ακτές της Φλόριντα, πλήττοντας περιοχές όπως η νήσος Σιέστα Κι. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC), αν και ο Μίλτον έχει υποβαθμιστεί σε Κατηγορία 3 στην κλίμακα Σαφίρ-Σίμπσον, παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνος.







Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προειδοποίησε για τον αντίκτυπο του φαινομένου, δηλώνοντας πως αναμένεται να είναι «ένας από τους πιο καταστροφικούς τυφώνες που έχει αντιμετωπίσει η Φλόριντα τον τελευταίο αιώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου