Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2024

Γιώργος Λιάγκας: Απολογήθηκε στο Instagram - «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το σπίτι του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Γιώργος Λιάγκας ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους τηλεθεατές και τους οικείους του ποδοσφαιριστή.








 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το σπίτι όπου διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στην Ελλάδα, με λεπτομέρειες για το εμβαδόν, τη θέα, την πισίνα και το κόστος ενοικίασης, δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στον απόηχο της σοκαριστικής είδησης του θανάτου του. Πόσο μάλλον το θύμα ήταν πολύ νεαρής ηλικίας και αφήνει πίσω του μια οικογένεια που προσπαθεί να διαχειριστεί την αιφνίδια απώλειά του.

Μετά από τις αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας με insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ανέλαβε την ευθύνη για το ρεπορτάζ – προσβολή στη μνήμη του νεκρού και ζήτησε συγνώμη.


«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου