Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2024

Αναστασία Γιάμαλη: Άλλαξε η ώρα προβολής της εκπομπής της στο MEGA Το Mega προχωράει άμεσα σε δραστικές αλλαγές στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου.





NDP Photo Agency

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Ούτε ένα μήνα δεν «έτρεξε» το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στο Mega και άρχισαν οι αλλαγές. Όπως φαίνεται με σαφήνεια στο πρόγραμμα της νέας εβδομάδας που έστειλε το κανάλι στα υπόλοιπα μίντια, από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι ώρες έναρξης και λήξης των εκπομπών του Κώστα Τσουρού και της Αναστασίας Γιάμαλη αλλάζουν.

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» θα ολοκληρώνεται 20 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή λίγο πριν τις 15:50 και όχι στις 16:10. Θα ακολουθεί η Αναστασία Γιάμαλη με το «Εξελίξεις Τώρα», που θα ξεκινάει στις 15:50 και θα ολοκληρώνεται στις 17:50 και αντί των 18:20 που ίσχυε ως τώρα.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κατσαρίδη, ο οποίος μίλησε στο «Breakfast @ Star», οι αλλαγές αποσκοπούν στο να δημιουργηθεί «χώρος» για τις «Τρεις Χάριτες» πριν από το «The Chase». Έτσι, οι υπεύθυνοι προγράμματος του καναλιού πιστεύουν ότι θα υπάρξει καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση, στο σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα.

Όπως και να ΄χει, το γεγονός είναι ότι η εκπομπή του Κώστα Τσουρού ψαλιδίζεται κι άλλο -είχε ήδη ψαλιδιστεί κατά ένα δεκάλεπτο σε σχέση με την περσινή σεζόν και αποδυναμώνεται σε σχέση με το αντίπαλο δέος που δεν είναι άλλο από τη Ναταλία Γερμανού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου