Είναι δυνατόν το ΚΥΣΕΑ να «ξεπλένει» το τρομοκρατικό καθεστώς που εγκαθιδρύουν οι τζιχαντιστές; - Αδιανόητη δήλωση Μαρινάκη!
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) συνεδρίασε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με κύριο θέμα τις δυσάρεστες εξελίξεις στη Συρία, η οποία έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε επισκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στη Συρία και αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι που αφορούν την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή».
Οι «παράμετροι που αφορούν την Ελλάδα» που αναφέρονται ωστόσο, αφορούν –μεταξύ άλλων- και την επιλογή της ελληνικής Κυβέρνησης να στηρίξει τους ισλαμοφασίστες της HTS υπό τον αλ Τζολάνι, τον οποίο θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ είχαν παλαιότερα επικηρύξει ως τρομοκράτη και τώρα τον… αποθεώνουν, «ξεπλένοντας» όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει (και συνεχίζει να διαπράττει).
Αδιανόητη δήλωση Μαρινάκη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μάλιστα, στην ανακοίνωσή του μετά το τέλος του ΚΥΣΕΑ και εστιάζοντας στη Συρία, είπε ότι «η επιστροφή στη δημοκρατική ομαλότητα θα πρέπει να σημάνει το τέλος των προσφυγικών ροών και να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή των Σύριων προσφύγων στις εστίες τους»!
Η αναφορά και μόνο σε «δημοκρατική ομαλότητα» αποτελεί ύβρη, καθώς η νέα εξουσία που εγκαθιδρύθηκε στη Συρία δεν είναι τίποτε άλλο από ξεκάθαρη ισλαμοφασιστική τρομοκρατία, με τις «ευλογίες» της Δύσης και τη «χορηγία» της Τουρκίας.
Αυτό λοιπόν το τρομοκρατικό μόρφωμα, η Ελλάδα υπό την Κυβέρνηση Μητσοτάκη «ξεπλένει» αναγνωρίζοντάς το de facto!
Κατά τα άλλα, ο κ.Μαρινάκης στην ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι «η Ελλάδα υποστηρίζει την ενότητα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Συρίας και ένα συμπεριληπτικό μέλλον που θα διασφαλίζει όλες τις θρησκευτικές μειονότητες» (σ.σ. δεν βλέπει τι γίνεται στη Συρία με τις σφαγές και τους διωγμούς από τους «καλούς» τζιχαντιστές;), ενώ πρόσθεσε:
«Η Ελλάδα σταθμίζει όλες τις εξελίξεις. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην περιοχή, τα οποία είναι δυναμικά, και προσαρμόζει τη στάση της στο Μεταναστευτικό/Προσφυγικό στα εκάστοτε νέα δεδομένα, στο πλαίσιο και των αποφάσεων των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ελληνικές αρχές παραμένουν σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα».
».
Τι αποφασίστηκε
Μία από τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο ΚΥΣΕΑ, είναι ότι δεν θα εκδίδονται αποφάσεις για αιτήματα ασύλου των Σύριων που βρίσκονται στις προσφυγικές δομές, έως ότου παγιωθεί η κατάσταση στη Συρία.
«Πάγωμα» με λίγα λόγια σε όλες τις αιτήσεις ασύλου, τις οποίες ωστόσο, οι ελληνικές Αρχές εξακολουθούν να δέχονται και να αξιολογούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου