Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2011

O ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Tι λέει ο στόμας του; Πρόκειται περί ψυχιατρικού φαινομένου. Εν μέσω δειλών πολιτικών αντιπάλων ενός λαού που σκέπτεται όπως στην Τουρκοκρατία (εδώ τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς αντέξαμε δεν θα αντέξουμε τέσσερα χρόνια τον Γιωργάκη;) ο Γιώργος Παπανδρέου έχει το θράσος σήμερα να παρουσιάζεται ενώπιον του Ελληνικού λαού να υποστηρίζει ότι έσωσε την χώρα. Και φυσικά εαν την έσωσες την χώρα Γιωργάκη μας ...βγες αύριο στην παρέλαση-oχι σε στημένα πράγματα όπως αύριο στον Άγιο Νικόλαο- και κάτσε όρθιος στους επισήμους να δεις ποιά γνώμη έχουν οι Έλληνες για εσένα.

Κι όμως ο αστείος αυτός τύπος, έχει τα κότσια και ακολουθώντας γκεμπελίστικες μεθόδους, βγαίνει στον Ελληνικό λαό και ισχυρίζεται διάφορες αθλιότητητες. Και δέν υπάρχει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να του απαντήσει όπως πρέπει ,να βγει και να τον εξευτελίσει.Δεν υπάρχει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει επιτακτικά πρόωρες εκλογές για να διασωθεί οτι μπορεί από την αξιοπρέπεια της χώρας.

"Η δική μας συλλογική προσπάθεια έδωσε λύση"  δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκειά του διαγγέλματός του.  "Η χθεσινή απόφαση μας δίνει την ευκαιρία να χαράξουμε τον δικό μας δρόμο" προσέθεσε και τόνισε πως  η απόφαση  "μας δίνει το κουράγιο να προχωρήσουμε μπροστά" καθώς "καταφέραμε να διαγράψουμε μεγάλο μέρος του χρέους μας". Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως "πετύχαμε μ'ευνοϊκούς όρους να ελαφρύνουμε τις πλάτες του ελληνικού λαού". Ο κ.Παπανδρέου κλείνοντας το διάγγελμά του ζήτησε νέες θυσίες από τον ελληνικό λαό λέγοντας πως "όλοι πρέπει να συμβάλλουμε, να κάνουμε την δική μας επανάσταση"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου