Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

PEOPLECERT: Ανανέωση συνεργασίας με AXELOS


Ο Όμιλος PEOPLECERT, εδραιώνοντας τη δυναμική και αξιόπιστη παρουσία του στη διεθνή αγορά της πιστοποίησης, ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια, έως και το 2017, τη...συνεργασία του με τον κορυφαίο βρετανικό φορέα AXELOS.



Η ΑXELOS, φορέας συνδεδεμένος με το βρετανικό δημόσιο είναι ο ιδιοκτήτης ενός ενιαίου συνόλου Βέλτιστων Πρακτικών (Global Best Practice) που αποσκοπεί στην επιτυχή υλοποίηση και διαχείριση έργων από άποψη χρόνου, λειτουργικού κόστους και ποιότητας.
Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας, η PEOPLECERT εξασφαλίζει το δικαίωμα πιστοποίησης των επαγγελματικών ικανοτήτων υποψηφίων παγκοσμίως, με διεθνώς αναγνωρισμένα και υψηλού κύρους πιστοποιητικά. Έτσι, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου εξεταστικών κέντρων, το οποίο, ήδη, καλύπτει 138 χώρες, o Όμιλος συνεχίζει να διενεργεί παγκοσμίως, όλες τις εξετάσεις επαγγελματικών πιστοποιήσεων ITIL®, PRINCE2®, MSP®, MoV® MoP®, M_o_R®, P3M3®, P3O®, που απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ειδικότερα:

· Το ITIL αποτελεί το πιο αποδεκτό και δημοφιλές πρότυπο στο χώρο του ΙΤ Service Management και οι πιστοποιήσεις ITIL (διενεργούνται πάνω από 300.000 εξετάσεις κάθε χρόνο) αφορούν στο ευρύ κοινό των επαγγελματιών τηςπληροφορικής, IT Directors, IT Managers,IT Specialists και Specialists στο χώρο του IT Service Management.

· Το PRINCE2 είναι μία αποτελεσματική μέθοδος διαχείρισης έργων κάθε τύπου και μεγέθους, προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οργανισμού και χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 150 χώρες.

· Το MSP® (Managing Successful Programmes) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών και διαδικασιών, σχεδιασμένες για να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες οργάνωσης κάθε επιχείρησης.

· Το MoV® (Διαχείριση Value) προσφέρει τη μεθοδολογία για τη μεγιστοποίηση της αξίας και την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων μιας επιχείρησης.

· Το MoR® (Μanagement of Risk) αναπτύσσει ένα πλαίσιο ορθών πρακτικών διαχείρισης κινδύνου, ώστε οι οργανισμοί να προσεγγίζουν μεθοδικά τους κινδύνους που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες αποτυχίας των στόχων.



Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις της AXELOS είναι αποδεκτές από τη διεθνή αγορά κι έχουν υιοθετηθεί από μεγάλης εμβέλειας οργανισμούς, όπως: ΙΒΜ, Hewlett Packard, Alpha Bank, Citibank,Coca Cola, Danone DHL, Egnatia Odos, Ford, NASA κ.α




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου