Τετάρτη, Απριλίου 24, 2024

«Θα σε βάλω φυλακή, πα@@στα» - Πώς ξεκίνησε το άγριο ξύλο στη Βουλή μεταξύ των δύο βουλευτών Ο Βασίλης Γραμμένος έβρισε χυδαία τον Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος απάντησε χτυπώντας τον μέσα στη Βουλή.












Πρωτοφανείς εικόνες με ξύλο και χυδαίες εκφράσεις εκτυλίχθηκαν στη Βουλή. Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ύστερα από αντιπαράθεση με ύβρεις πεζοδρομίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.


Ο πατέρας του Φλώρου άνηκε στο κόμμα του Βελόπουλου και τον έχει κατηγορήσει για εξύβριση μέσω κρυφού λογαριασμού στο Twitter. Ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως ο λογαριασμός δεν ήταν δικός του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ξεκίνησε μια αντιπαράθεση μεταξύ του Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου, με τον τελευταίο να του λέει πως θα μπει φυλακή με βραχιολάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολούθησε ο εξής διάλογος:Κ. Φλώρος : Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος : Άντε…
Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@

Οι δυο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και ακολούθησε το επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από το λαιμό, να χτυπάει και να ρίχνει κάτω τον Β. Γραμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου