Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Σοφία Βεργκάρα: Η πενταώροφη γαμήλια τούρτα που έκλεψε την παράσταση [εικόνες]

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

Ικανοποίησαν όλους τους ουρανίσκους οι τούρτες και τα γλυκά που επέλεξε η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο για τη δεξίωση του γάμου τους.


Ωστόσο αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν η πενταώροφη εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα της ηθοποιού. Σχεδιασμένη από την διάσημη ζαχαροπλάστη Σύλβια Γουέινστοκ και στολισμένη με λευκά λουλούδια η τούρτα έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.





Ωστόσο η Βεργάρα δεν έμεινε εκεί. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ολόκληρο τραπέζι από τούρτες σε διάφορες γεύσεις. Το μενού περιλάμβανε ακόμα παγωτό βανίλια και φράουλα με μούρα και σιρόπι από μαύρη πηχτή σοκολάτα καθώς και γλυκά με την επιγραφή ο «Ο Τζο αγαπά τη Σοφία».














ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.











FOLLOW US

iBLOGGERS

iOPINIONS

iVIDEOS

iGASTRONOMIE

iAUTOKINITO

iSPORTS

STORIES

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΗ

GREEN

ΥΕΙΑ

MEDIA

ΣΠΟΡ

ΖΩΔΙΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
PROUDLY POWERED BY DRUPAL & LINUX
| © 2015 iefimerida.gr

Back to top

Πηγή: Σοφία Βεργκάρα: Η πενταώροφη γαμήλια τούρτα που έκλεψε την παράσταση [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/237445/sofia-vergkara-i-pentaorofi-gamilia-toyrta-poy-eklepse-tin-parastasi-eikones#ixzz3sRTHTlvm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου