Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Angelina Jolie> «Μου αρέσει που βρίσκομαι στην εμμηνόπαυση»


Η πλειονότητα των γυναικών έρχεται αντιμέτωπη με την εμμηνόπαυση από τα 45 τους χρόνια και μετά. Είναι η περίοδος που οι γυναίκες υφίστανται αλλαγές στην ψυχολογία, αλλά και στο σώμα τους. Συνήθως η εμμηνόπαυση από πολλές...
γυναίκες δεν θεωρείται και το πιο ευχάριστο πράγμα. Μειώνεται η σεξουαλική ζωή τους και οι ορμονικές αλλαγές που υφίσταται είναι μεγάλες.

Είναι γνωστό ότι η ταλαντούχα ηθοποιός ξέρει να προκαλεί σε κάθε της συνέντευξη. Η σκηνοθέτρια και πρωταγωνίστρια του «By the Sea» μίλησε στην εφημερίδα «The Daily Telegraph» και ανέφερε ότι απολαμβάνει αυτό το στάδιο της ζωής της ως μία μοναδική εμπειρία.



«Βασικά, χαίρομαι που βρίσκομαι σε εμμηνόπαυση. Είμαι τυχερή γιατί δεν αντιδρά περίεργα το σώμα μου σε αυτό. Αισθάνομαι μεγαλύτερη αλλά νιώθω καλά με αυτό. Νιώθω καλά που μεγάλωσα, δεν θέλω να ξαναγίνω νέα» αποκάλυψε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έχει υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης ωοθηκών και το 2013 σε διπλή μαστεκτομή. «Γνώριζα πως οι επεμβάσεις δεν θα μπορούσαν να με κάνουν να αισθάνομαι ανεπαρκής ως γυναίκα, επειδή ο σύζυγος μου δεν θα το άφηνε να συμβεί αυτό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου