Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2017

Ο Τσακαλώτος στη σουίτα Σαββίδη στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ - Μαζί και η Αχτσιόγλου




Μετά την... τριάρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλείται να διαχειριστεί και την... οργή του Κωνσταντινόπουλου. Toν «βγάζει στη σέντρα» για το ματς στην Τούμπα

Τη διαδικτυακή οργή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου δέχτηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή την απόφασή του να παρευρεθεί στην Τούμπα...
και να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.

Όχι μόνο λοιπόν ο υπουργός Οικονομικών καλείται να… ξεπεράσει την τριάρα που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και να απολογηθεί για ποιο λόγο νωρίτερα μέσα στη μέρα δεν βρέθηκε στη Βουλή, ώστε να απαντήσει σε ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε απευθύνει ερώτηση στον υπουργό για το θέμα της επένδυσης του Ελληνικού, ωστόσο επικοινωνώντας ο ίδιος ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το γραφείο του Υπουργού τον ενημέρωσαν ότι ο υπουργός δεν θα απαντήσει στην ερώτηση επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Όταν λοιπόν είδε τις φωτογραφίες του κ. Τσακαλώτου σε μπουθ επισήμων μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ξέσπασε:




Στην Τούμπα ο «ΠΑΟΚτζής» Ευκλείδης Τσακαλώτος (εικόνες)




Στο ματς για το Europa League στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σάλκε βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για σειρά επαφών που αναμένεται να έχει σήμερα.

Με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας τυλιγμένο στον λαιμό του, ο «ΠΑΟΚτζής» Ευκλείδης Τσακαλώτος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί τον ισχυρό άνδρα του δικέφαλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδη.






Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαφών του υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη σήμερα:
11.30 με το προεδρείο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας.
12.30 με τον κ. Ά. Στυλιανού, πρόεδρο του ΔΣ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας.
13.15 με τον κ. Ι. Κρεστενίτη, πρόεδρο της ΕΥΑΘ.
13.45 με τον κ. Α. Αντωνούδη, πρόεδρο & την κ. Γ.Καλφακάκου Δ/νουσα Σύμβουλο- Εγνατία Οδος Α.Ε.
14.30 με τον κ. Ν. Μυλόπουλο, πρόεδρο του ΔΣ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
15.00 με την κ. Μ. Κόλλια-Tσαρουχά, Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου