Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Τζολί εκ βαθέων: Η παράλυση προσώπου, η εμμηνόπαυση, τα κλάματα στο ντους




Ανοιξε την καρδιά της στο Vanity Fair 


Αποκάλυψε ότι έπαθε υπέρταση αλλά και παράλυση Bell ενώ μίλησε και για τον Μπραντ ΠιτΈνας ιδιαίτερα δύσκολος χρόνος πέρασε για την Αντζελίνα Τζολί, τόσο εξαιτίας ....
του πολύκροτου διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ και της ζωής της ως χωρισμένη μητέρα, όσο και με τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός υποδέχθηκε στο νέο της σπίτι, μία έπαυλη που ανήκε στον εμβληματικό σκηνοθέτη, Σεσίλ ντε Μιλ, τη δημοσιογράφο του Vanity Fair, Evgenia Peretz, στην οποία άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.




Η Peretz στην εισαγωγή της περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το νέο σπίτι της Αντζελίνα. «Όπως τα περισσότερα πράγματα που αφορούν την Αντζελίνα Τζολί, μπαίνοντας στο σπίτι της, είναι μία εμπειρία τόσο έντονη που αναρωτιέται κανείς αν είναι πραγματικότητα ή προϊόν μίας υπέροχης ενορχήστρωσης. Οι μεγάλες πόρτες μίας έπαυλης που εκτείνεται σε 11.000 τετραγωνικά πόδια, ανοίγουν αργά αποκαλύπτοντας κυματιστούς χλοοτάπητες και καταπράσινα δέντρα περιμετρικά. Κανείς δεν είναι εκεί και όλα είναι ήσυχα παρά μόνον ο ανεπαίσθητος ήχος από τα συντριβάνια που υψώνονται πάνω από μία πισίνα. Κάποιες πόρτες είναι ανοιχτές σαν να δημιουργούν ένα πέρασμα σε έναν παραμυθένιο κόσμο», τονίζει.

«Στο εσωτερικό του η ατμόσφαιρα είναι ευάερη και αποπνέει μία ηρεμία: ανοιχτά παράθυρα, κρεμ κεριά και έπιπλα στο ίδιο χρώμα. Εκείνη βγαίνει από την άλλη πλευρά του σπιτιού και μπαίνει στο δωμάτιο. Έχει τα μαλλιά της λυτά, ελάχιστο μακιγιάζ και φωτεινό δέρμα. Χαμογελά πλατιά, σαν αιθέρια νύμφη. Όμως όταν αρχίζει να μιλά, συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι αυτή η ουράνια θεότητα. Δεν φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο ή τουλάχιστον όχι εμφανώς. Διηγείται πώς καταφέρνει να αντεπεξέλθει μέσα σε μία τεράστια, άδεια έπαυλη. Μετακόμισε εκεί με τα έξι παιδιά της πριν από μερικές ημέρες. Όχι, δεν διάλεξε αυτό το σπίτι για την λαμπερή ιστορία του ή την αρχιτεκτονική. Απλώς χρειαζόταν έναν όμορφο χώρο γρήγορα, κάπου απομονωμένα και με πολλά δωμάτια. Αυτή η έπαυλη των 25 εκατ. δολαρίων έχει έξι υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια», συνεχίζει.

Μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016 εκείνη και τα παιδιά της για εννέα μήνες διέμεναν σε διάφορα σπίτια γυρνώντας με μία βαλίτσα στο χέρι. Ένα χρόνο μετά, φωτογραφίζεται για το τεύχος Σεπτεμβρίου του Vanity Fair και μιλά για όλα.

Προσφάτως σκηνοθέτησε την ταινία «First They Killed My Father», μία κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων του Loung Ung για το πώς επιβίωσε από το σκληρό καθεστώς των Ερυθρών Χμερ, που θεωρείται υπεύθυνο για το θάνατο περίπου 2 εκατομμυρίων πολιτών της Καμπότζης. Τζολί και Ung έγραψαν μαζί το σενάριο της ταινίας που θα βγει στο Netflix αργότερα μέσα στη χρονιά.




«Διαγνώστηκα με παράλυση Bell»

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και «παράλυση Bell», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σταρ είπε πάντως πως κατάφερε να το ξεπεράσει με βελονισμό, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο.

Παραδέχθηκε πλέον ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά», σημειώνει.

Η ίδια πάντα μιλούσε ανοιχτά για τις περιπέτειες με την υγεία της. Το 2013 είχε γράψει μία ανοιχτή επιστολή στους New York Times για την απόφασή της να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, αφότου έμαθε ότι φέρει το γονίδιο BRCA-1, έχοντας αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Δύο χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι προχώρησε στις επεμβάσεις.




Το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ

Το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016. Όμως, επεσήμανε ότι ο τρόπος ζωής του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με αυτό, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.

«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας...», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Παραδέχθηκε όμως ότι ακόμη ανακάμπτουν από τον χωρισμό του ζευγαριού. «Ολοι μας απλά ξεπερνάμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά κάποια πράγματα στη ζωή», είπε χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.



Η συμφιλίωση με τον πατέρα της

Η Αντζελίνα αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Γιον Βόιτ, με τον οποίο οι σχέσεις τους για αρκετά χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. «Ήταν πολύ καλός και έδειξε την απαραίτητη κατανόηση ως παππούς εκείνη τη στιγμή (...). Γνώριζε τους κανόνες του παιχνιδιού», λέει. «Μην τους κάνεις να παίζουν μαζί σου. Να είσαι ένας κουλ παππούς, δημιουργικός, να τους λες παραμύθια και να τους διαβάζεις βιβλία», τού είχε πει

«Με τον Μπραντ προσπαθούμε για τον ίδιο στόχο»

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πιτ για το διαζύγιο στο περιοδικό GQ Style, επεσήμανε ότι δεν της προκάλεσε έκπληξη.

«Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο», είπε όταν ρωτήθηκε αν η επικοινωνία τους βελτιώθηκε.

«Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου