Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Βασάλος για τις δύο γυναίκες που «σφάζονται» στα πόδια του: «Δεν ασχολούμαι!»





Δεν χάνει την ψυχραιμία του ο Βασάλος (ΒΙΝΤΕΟ)



Τι και αν είδε τις προσωπικές του συνομιλίες με την Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου; Τι και αν η φερόμενη πρώην σύντροφός του, Βασιλική Αγιαννοπούλου διατείνεται ότι τον «σιχάθηκε»; Ατάραχος ο πρώην «Μαχητής» δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του..


Σε «καρδιοκατακτητή» αναδεικνύεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος, παίρνοντας τα «ηνία» από τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάννη Σπαλιάρα. Για τα γαλάζια μάτια του, έδωσαν μάχη, όσο καιρό βρισκόταν στο «Survivor», δύο γυμνάστριες και αθλήτριες του bodybuilding, η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν. Η θερμόαιμη Τουρκάλα, Sabriye Şengül, δήλωνε τρελά ερωτευμένη μαζί του, μετά τα τσιφτετέλια που χόρεψαν μαζί στο ελληνοτουρκικό γλέντι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «χρεώθηκε» ότι τον φλερτάρε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
H Marie Rose Tarkmanian

Ο Βασάλος «νίπτει τα χείρας του» και δηλώνει «ελεύθερος και ωραίος», προκαλώντας ενθουσιασμό στις θαυμάστριες του. Έτσι, «άδειασε» την Αγιαννοπούλου και την Ταρκμανιάν. Η πρώτη ισχυρίζεται ότι είχε ενάμιση χρόνο σχέση μαζί του πριν μπει στο παιχνίδι και η δεύτερη ότι ο Βασάλος την έκανε να πιστέψει ότι είναι ζευγάρι πριν συμμετέχει σε αυτό. Και οι δύο αισθάνθηκαν εξαπατημένες για τους δικούς τους λόγους. Η Αγιαννοπούλου άφησε να εννοηθεί ότι ο Βασάλος τη χώρισε μέσα από την τηλεόραση και έγινε έξαλλη επειδή όχι μόνο επειδή την έβαλε στην «ίδια μοίρα» με την Ταρκμανιάν αλλά επειδή φλέρταρε μαζί της, ενώ είχαν σχέση. Θύμα αισθάνθηκε και η Ταρκμνανιάν, η οποία είπε ότι ο Βασάλος την άφησε να πιστέψει ότι ήταν μαζί πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και ότι τον περίμενε πέντε μήνες μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, για να αποκαταστήσει την υπόληψή της, πόσταρε στα social media τις ιδιωτικές συνομιλίες που είχε μαζί του.

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου


Για πρώτη φορά, ο Βασάλος «λύνει» την σιωπή του και απαντά στις δύο γυναίκες που ξεσπούν εναντίον του, μέσα από τα social media.

«Σε ενοχλεί που κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούν την προσωπική σας ζωή προς όφελός τους;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου του «Πρω1νού». «Το περίμενα ότι θα γίνει αυτό. Με ενοχλεί μέχρι ενός σημείου. Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι. Το αφήνω πίσω και προχωράω τη ζωή μου! Το έχω πει δύο φορές, μην το ξαναπούμε, είμαι μόνος μου!Τέλος», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου