Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Αποκάλυψη για τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου...
Συζήτησαν 20 λεπτά μαζί του πριν τον πυροβολήσουν...

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο protothema.gr
Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Ψάχνουμε να δούμε σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι

Νέα τροπή στην εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δίνει στοιχείο από την κατάθεση του συνεργάτη του θύματος....

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ειδήσεων του realfm, Νίκος Στραβελάκης, μιλώντας στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, οι δύο εκτελεστές παρέμειναν στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου επί 20 λεπτά.

Οι δράστες χτύπησαν την πόρτα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στη συνέχεια ζήτησαν από τον συνεργάτη του θύματος να τους αφήσουν μόνους με τον δικηγόρο και λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός...

«Σπάω το κεφάλι μου να δω ποιος μπορεί να είναι, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα»Σοκαρισμένος από τη στυγερή δολοφονία του 52χρονου ποινικολόγου δηλώνει ένας από τους συνεργάτες του δολοφονηθέντος Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που μίλησε στο protothema.gr, ο οποίος προσπαθεί να βρει εναγωνίως ποια είναι η υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία.


«Εγώ μόλις έμαθα για τη δολοφονία, έσπασα το κεφάλι μου να δω ποια από τις υποθέσεις θα μπορούσε να είναι» ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε: «Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις που ήξερα ότι είχε ο άνθρωπος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, μιλάγαμε μαζί τους και επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα, ό,τι και να είχε γίνει στις υποθέσεις».

Από την πλευρά της αστυνομίας, στον κύκλο των αλλοδαπών πελατών, υποθέσεις των οποίων χειριζόταν το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Ο συνάδερφός μου που ήταν στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου, όπως καταλαβαίνετε, γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Εμείς οι δικηγόροι χειριζόμασταν θέματα ήσσονος σημασίας, δεν χειριζόμασταν τα μεγάλα νομικά θέματα» αναφέρει στο protothema.gr ο συνεργάτης του άτυχου Ζαφειρόπουλου.

Επίσης, ο συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του δολοφονηθέντος αναφέρθηκε και στον άνθρωπο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. «Ο Ζαφειρόπουλος σαν ποινικολόγος ήταν ένας απλός άνθρωπος, καθαρός. Και συμβουλές έδινε σε εμάς τους συνεργάτες του και δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο από τις υποθέσεις του, για αυτό και κυκλοφορούσε ελεύθερος με τη μηχανή του και χωρίς σωματοφύλακες. Για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι από αυτή τη στυγερή δολοφονία».


Mε πληροφορίες από real και protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου