Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Γιατί πρέπει να αυτοκτονούν οι συμπολίτες μας (για χρέη στο κράτος) και όχι το κράτος (για χρέη στους πολίτες);

 agxoni.jpg

Τι έγιναν οι υπερασπιστές εκείνων που αυτοκτονούν για χρέη στο Μνημονιακό Δημόσιο και τις Τράπεζες; Μας λείπουν! Οι αυτοκτονίες συμπολιτών μας που δεν αντέχουν άλλο αυτή την αθλιότητα συνεχίζονται κανονικά! Μην κοιτάτε που τα μίντια των νταβατζήδων τις κρύβουν! Γιατί μην ξεχνάτε ούτε οι χτεσινοί, ούτε οι τωρινοί, ούτε οι αυριανοί δούλοι του Μνημονίου θέλουν να ακούγεται ότι κάποιες χιλιάδες αφαιρούν τη ζωή τους γιατί δεν κατάφεραν να ζήσουν με αξιοπρέπεια στο Κατοχικό Μνημόνιο!

Η απορία πολλών που ζουν σε αυτήν τη χώρα είναι γιατί να απειλείται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς το σπίτι και η επιχείρηση όποιου έχει οφειλές, να δεσμεύεται ο τραπεζικός του λογαριασμός και να οδηγείται από το αυτί στον Κορυδαλλό επειδή χρωστάει στις τράπεζες, στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, με κάποιους που δεν αντέχουν αυτή την πίεση και τον διασυρμό να φτάνουν στο σημείο να αυτοκτονούν, και να μην ισχύουν τα ίδια μέτρα για τον μεγάλο μπαταχτσή, το κράτος…
Όταν, μάλιστα, χρωστάει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ στην Αγορά, που αν τα πλήρωνε αρκετές επιχειρήσεις θα είχαν σωθεί, θα είχαν αποφύγει το λουκέτο.
Άσε που όταν δεήσει να πληρώσει, δεν δίνει τόκους, πανωτόκια, πρόστιμα και προσαυξήσεις. Ενώ και ο χρόνος αποπληρωμής των ιδιωτών σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι τριπλάσιος! Πώς τα καταφέρνουμε να είμαστε πα­ντού πρωταθλητές…
Αυτήν τη στιγμή οι οφειλές του Δημοσίου ανέρχονται σε 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 2 δισ. αφορούν Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, 931 εκατ. επιστροφές φόρων, 552 εκατ. νοσοκομεία, 400 εκατ. διάφορα νομικά πρόσωπα, 322 εκατ. την τοπική αυτοδιοίκηση και 234 εκατ. υπουργεία.
Κατά τα άλλα, έχουμε πλεόνασμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου