Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

Η ΝΔ διέγραψε την Παπαγγελή για τα περί «βούλγαρων» ΠΑΟΚτζήδων - Τι απαντά η ίδια -To twitter το γλεντάει [Εικόνα]




Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη ..

Από τη ΝΔ διεγράφη το μέλος της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή, μετά την προκλητική ανάρτησή της στο instagram κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, «με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται ...
το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε», στις 16 Μαρτίου, στο Instagram, μία φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».


Η Έλλη Παπαγγελή, με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της σχόλιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Απάντηση Παπαγγελή: «Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας»

Τα... μαζεύει η Έλλη Παπαγγελή μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία για την ανάρτηση που έκανε κατά φιλάθλων του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως παρερμηνεύτηκε.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:

Ειδικότερα η Έλλη Παπαγγελή επιχείρησε να εξηγήσει τι εννοούσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν σχολίασε ότι σε περίπτωση επιστράτευσης «θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Όπως ανέφερε στο facebook: «Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.

Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα "βάζει" με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.

Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».



  1. Χειροπέδες στον Σαρκοζί, εκτός ΝΔ η Παπαγγέλη, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;

  2. : “Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας.” Κέρνα παιδεία και κουλτούρα στον λαό μάναμ.

  3. Ποντάρω τα λεφτά μου ότι η Παπαγγελή που σήμερα λέει τους ΠΑΟΚτσήδες Βούλγαρους ήταν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

  4. Σκόνταψε η Παπαγγελή πάνω σε Βούλγαρου πουλί. Και θα έγραφα ψωλή αντί για πουλί αλλά είναι πρωί ακόμα.

  5. Διέγραψε η ΝΔ την Παπαγγελή για το Βούλγαροι, έπρεπε να τους πει γύφτους.

  6. Κίνηση μεγάλου ηγέτη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη,διέγραψε τον πολιτικό ογκόλιθο Παπαγγελή...

  7. Στα άλλα νέα η μοντέλα της ΝΔουλας και ΟΝΝΕΔδιτισα Έλλη Παπαγγελή, ναι η άριστη που μας είπεν ότι διάβαζε Μαρξ στα 16 της και διαπίστωσε ότι λέει μπούρδες... αποκάλεσε Βούλγαρους τους ΠΑΟΚτσηδες‼ *Γεια σου ρε Κούλη με τα στελέχια σου✔✔

  8. Ξανά με αφορμή τη Παπαγγελή: Καμία εθνικότητα δεν είναι βρισιά. Όσοι τη χρησιμοποιούν ως βρισιά είναι το ίδιο ηλίθιοι με αυτούς που θίγονται από αυτήν. Κι όταν λέμε ηλίθιοι εννοούμε Ινδοί τουλάχιστον, Σομαλοί μη σου πω.

  9. Το ζήτημα σύντροφε δεν είναι ότι διεγράφη. Το ζήτημα είναι τι έκανε τόσο καιρό στο κόμμα τούτη η κομμώτρια




    1. Ο άλλος ζητάει από το Μητσοτάκη να διαγράψει την Παπαγγελή. Πάτε καλά ρε; Η Παπαγγελή λέει αυτά που δεν μπορεί να πει ο Μητσοτάκης. Πως να τη διαγράψει;

    2. "Δεν συνάδουν με τις αρχές και της αξίες της παράταξής μας οι θέσεις της Παπαγγελή", αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ. Σε αντίθεση με τις θέσεις Δαβάκη Αμβρόσιου που ταυτίζονται απόλυτα

    3. Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία η Ελλη Παπαγγελή μετά τις προσβολές της για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

    4. Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΤΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    5. Ο Σαρκοζί έπαθε Νέα Δημοκρατία και η Έλλη Παπαγγελή Χρυσή Αυγή.


  10. Εν τω μεταξύ σημεία και τέρατα εχει γραψει η Παπαγγελή για Πολυτεχνειο, εμφυλιο και μουσουλμάνους αλλά τιποτα απο ολα αυτα δεν ηταν λογος διαγραφής απο τη ΝΔ. Προφανως τα ακροδεξιά παραληρήματα δεν ενοχλουν την ηγεσια της ΝΔ.

  11. Η Γαλλια θα φωτισει τον Πυργο του Αιφελ με τα χρωματα της Παπαγγελη. Η Ελλαδα την Ακροπολη με τα χρωματα του Σαρκοζι

  12. H άλλη λέει ότι η Παπαγγέλη δεν έχει παιδεία και κουλτούρα γιατί φωτογραφήθηκε γυμνή. Μην είστε τόσο προοδευτικοί, γκώσαμε

  13. όσοι ποστάρετε ημίγυμνες φωτογραφίες της Παπαγγελή θεωρώντας ότι «ως ξέκωλο» (όπως λέτε) δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει γνώμη, σε ποιον αιώνα ζείτε;

  14. Τέτοια επισκεψιμοτητα στο Instagram η παπαγγελη ούτε στο μουνι της δεν είχε τόσα χρόνια στην δαπ

  15. Ο Κούλης διεγραψε τη τριτοδεύτερη γλάστρα Παπαγγέλη γιατι αποκάλεσε "Βούλγαρους" τους Παοκτζήδες. Θα κάνει το ίδιο και με τους πρωτοκλάσσάτους του Αυγενάκη, Άδωνι, Μιχελάκη και τόσους άλλους"άριστους" πρώτης γραμμής!Αλλά ξέχασα, εκεί δεν τον παίρνει!!

  16. "Δεν συνάδουν με τις αρχές και της αξίες της παράταξής μας οι θέσεις της Παπαγγελή", αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ. Προφανώς εννοεί ότι δεν ήταν αρκούντως ρατσιστικές.

  17. “Το γνωστό μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή. Χίλιες φορές με το βουλγαρικό, τουρκικό, κουρδικό και οποιο αλλο στρατόπεδο θέλεις κοπελίτσα μου παρά με το αθηναιζικο της μίζας, της λαμογιάς και των ακυβερνητων πλοίων. Χαιρετίσματα στον κουμπάρο σκελετωμένο ζόμπι..

  18. Η Ελλη Παπαγγελη αποκαθηλωσε τον Μαρξ και η Βιβιαν τον Σοστακοβιτς. Αντε περιμενουμε κ τον Βαρβιτσιωτη να αποκαθηλωσει τον Χοκινγκ

  19. Το τραγικο δεν ειναι οτι διεγραφη η Παπαγγελη απο τη ΝΔ, το τραγικο ειναι οτι εγγραφη.

  20. Βούλγαρους αποκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το πουλέν του Κούλη Μητσοτάκη, η γνωστή ΟΝΝΕΔίτισα Έλλη Παπαγγελή...

  21. Πόρτα από ΝΔ έφαγε η Έλλη Παπαγγελή γιατί είπε τους παοκτζήδες κατοίκους γειτονικής χώρας-

  22. Βούλγαροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ΟΝΝΕΔίτισα Έλλη Παπαγγελή (εικόνα) | Το Κουτί της Πανδώρας

  23. Ο Μητσοτάκης βγάζει την πυγμή του στην Παπαγγελή και όχι στον Δαβάκη. Αυτό το λες και υποκρισία..


  24. Το σούργελο Παπαγγελή πήρε πόδι, επιτέλους. Όχι και Βούλγαροι οι Θεσσαλονικείς, επειδή μερικοί θερμοκέφαλοι αποφάσισαν να κάνουν ένα ανόητο ψήφισμα.

  25. ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στ΄αλεύρι η ΝΔ...διώχνει την Παπαγγελή και αφήνει Δαβακη, Αδωνη, Σαμαρά και λοιπα λούλουδα...

  26. Η Παπαγγελή είχε απορρίψει τους Βούλγαρους από τα 15 της.

  27. Πρώτα η διαγραφή Παπαγγελή και μετά η απομάκρυνση Παπαπαναγιώτου. Πόσα χτυπήματα θα αντέξει πια αυτή η αριστεία.


  28. Το πολιτικό επίπεδο στη χώρα είναι τόσο χαμηλό που αποτελεί είδηση η διαγραφή μιας παπαγγελή. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ

  29. Άδικος ο τορπιλισμός της Έλλης Παπαγγελή. Το κορίτσι απάντησε κατάλληλα σε ηλίθιους που βάζουν την ομάδα τους πάνω από την άμυνα της πατρίδας τους.

  30. Διαγράφεις την Παπαγγελή, που απάντησε με μια μπούρδα σε μια άλλη μπούρδα, και κρατάς τον Δαβάκη με το εμετικό ρατσιστικό παραλήρημα. Υποκρισία! Δύο μέτρα και δύο σταθμά, στο πλαίσιο υπολογισμού ψήφων σε Μακεδονία και Λακωνία.

  31. Βούλγαροι κι ακροδεξιοι αντρακλες Παοκτσήδες τραμπουκιζουν στο ινσταγκραμ την μουναρα Έλλη Παπαγγελή γιατί τόλμησε να χλευάσει την γελοιοτητα "δε θα πολεμησουμε για την Ελλάδα σας

    This media may contain sensitive material. Your media settings are configured to warn you when media may be sensitive.
  32. Διέγραψε η ΝΔ την Παπαγγελή και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Να σχολιάσω τα αντανακλαστικά του μεγάλου ηγέτη; Να υπενθυμίσω ότι στην περιπτωση Δαβάκη και τις ύβρεις για τους Ρομά δεν κουνήθηκε φύλλο; Ή να μείνω απλά στο ότι η Παπαγγελή θεωρείται πολιτικό πρόσωπο;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου