Παρασκευή, Απριλίου 27, 2018

Μελάνια Τραμπ: Έχει γενέθλια! Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι





Η Μελάνια έχει σήμερα γενέθλια και φορά το «στέμμα» της

Η Μελάνια Τραμπ είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα των ημερών... Και σήμερα (26.04.2018) έχει γενέθλια.

Και μπορεί η Μελάνια Τραμπ να μην το έκανε θέμα όμως η Ιβάνκα Τραμπ.. φρόντισε να της ευχηθεί με ένα tweet. Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε στην μητριά της γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια σε μία απίστευτη σύζυγο, μητέρα και Πρώτη Κυρία».

Happy birthday to @FLOTUS, an incredible wife, mother and First Lady!


Ποια είναι η Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1970 – δηλαδή κλείνει τα 48 χρόνια (!) – στην στην περιοχή Νόβο Μέστο της Σλοβενίας και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είναι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 20 Ιανουαρίου 2017. Είναι η δεύτερη σύζυγος προέδρου που δεν είναι γεννημένη στις ΗΠΑ, μετά την Λουίζα Άνταμς το 1825.

Οι γονείς της ήταν η Αμαλία και ο Βίκτωρ Κνάους, ο οποίος ήταν αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων και καταγόταν από το Ραντέτσε. Η μητέρα της καταγόταν από την περιοχή της Ράκα και το επάγγελμα της ήταν μοδίστρα δουλεύοντας για μια τοπική βιοτεχνία ρούχων.

Η Μελάνια μεγάλωσε στην Σέβνικα και έχει άλλα δυο αδέρφια. Τον μεγαλύτερο αδερφό της δεν τον συνάντησε ποτέ καθώς ο πατέρας της ήταν κατά το παρελθόν διαζευγμένος. Η οικογένεια του πατέρα της ήταν καθολικοί, αλλά αυτός δεν την βάφτισε θέλοντας να την στρέψει στον αθεϊσμό.

Η Μελάνια όμως παντρεύτηκε το 2005 σε καθολική εκκλησία και αποδέχτηκε την Θεία ευχαριστία με τον σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια μιλάει έξι γλώσσες: σερβοκροάτικα, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και την μητρική της γλώσσα, τα σλοβένικα.









Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ σβήνει σήμερα 48 κεράκια - Αν και έχει επιλέξει να ζει στην σκιά του Τραμπ, κλέβει την παράσταση μόνο και μόνο με την παρουσία της


Η τρίτη σύζυγος του Τραμπ,που έκανε εκπληκτική δουλειά στις προετοιμασίες για την υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και από τον σύζυγό της, έχει σήμερα γενέθλια.

Η ίδια είχε υποσχεθεί πως θα είναι μια πολύ παραδοσιακή «Πρώτη Κυρία», όπως Τζάκι Κένεντι.

Αν και από την αρχή της προεδρικής θητείας του Τραμπ επέλεξε να βρίσκεται στη «σκιά» του, και μόνο με την παρουσία της όπου κι αν πάει, κλέβει την παράσταση. Είναι πάντα άψογη.

Επιλέγει με προσοχή τα ρούχα της τα οποία φέρουν την υπογραφή κυρίως Αμερικανών δημιουργών με ιδιαίτερη προτίμηση στους οίκους Ralph Lauren και Michael Kors. Ωστόσο,πολλά κομμάτια στη ντουλάπα της είναι του γαλλικού οίκου Dior και του ιταλικού Dolce & Gabbana.


Από τα σέξι ρούχα στο κλασικό στυλ

Aπό bimbo που ήταν το 2000 επιλέγοντας σέξι ρούχα,το πρώην μανεκέν από τη Σλοβενία απέκτησε κλασικό στυλ, όπως αρμόζει σε μία «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ. Η Μελάνια, αν και δείχνει πως δεν απολαμβάνει τον τίτλο της, έδειξε τις τελευταίες ώρες ότι «φοράει» το ρόλο της και της πάει γάντι...

Η Μελάνια φόρεσε το «στέμμα» της, όπως γράφει το γαλλικό περιοδικό «Closer» σχολιάζοντας το λευκό καπέλο του Αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors που το συνδύασε με σικάτο λευκό ταγέρ.

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ πήρε το ανάλογο ύφος, αυτό της ντίβας και εντυπωσίασε τους πάντες αν και υπήρξαν αρκετά καυστικά σχόλια για την επιλογή της. Φορώντας το καπέλο ήθελε να ξεχωρίσει επιδεικνύοντας τη δύναμή της, όπως σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό «Closer».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου