Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Το νέο δίδυμο του τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ...





...οι δυο γενιές της ενημέρωσης στην ιδιωτική τηλεόραση...


Και επισήμως πλέον ο τομέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ανατέθηκε σε δυο πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία στην τηλεοπτική ενημέρωσης αφού...

γραμματέας αναλαμβάνει – όπως είναι ήδη γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, ο Σταμάτης Μαλέλης και αναπληρωτής γραμματέας – όπως ανακοινώθηκε προχθές, ο Φίλιππος Φιλιππακόπουλος.

Δυο πρόσωπα που έχουν διατελέσει διευθυντές ειδήσεων σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, γνωρίζουν το αντικείμενο και κυρίως μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά ο ένας στον άλλον… Δεδομένου ότι στα πρόσωπα τους «συναντιέται» η πρώτη και η δεύτερη γενιά της ιδιωτικής τηλεόρασης την περίοδο της ακμής της!

Έτσι λοιπόν το Κίνημα Αλλαγής ολοκληρώνοντας τη διαδικασία οργανωτικής ανασυγκρότησης με την ανακοίνωση των γραμματέων και των αναπληρωτών των 28 Τομέων, των 8 Θεματικών Δικτύων και του Τομέα Επικοινωνίας, σε συνδυασμό με τη συγκρότηση των Επιτροπών Ψηφοδελτίων για τις Εθνικές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, βρίσκεται πλέον σε πλήρη ετοιμότητα για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου