Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2019

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Σούπερ “μάχη” με φόντο τον τελικό! BINTEO





Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του Australian Open. Ένα ακόμη ματς καριέρας για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα κόντρα σε έναν θρύλο του αθλήματος. Έτοιμος για το νέο "θαύμα" στο τουρνουά δήλωσε ο 20χρονος αθλητής. Στο Νο12 του κόσμου έχει ανέβει πλέον ο Τσιτσιπάς, στο Νο2 βρίσκεται ο Ναδάλ.


Μετά τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκει μπροστά του έναν ακόμη θρύλο του αθλήματος, τον Ράφαελ Ναδάλ, με τη “μάχη” τους στα ημιτελικά του Australian Open να καθηλώνει την Ελλάδα.



Σε δέκα λεπτά αρχίζει το μεγάλο ματς του Στέφανου!


Στη Μελβούρνη πάντως όλοι οι Έλληνες περιμένουν το μεγάλο ματς, με γιγαντοοθόνες να έχουν στηθεί παντού στην πόλη, παρά τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Αυτή τη στιγμή γίνεται λόγος για 38 βαθμούς Κελσίου!




Από τότε όμως ο Τσιτσιπάς έχει κάνει "άλματα" προόδου και το σημερινό ματς αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστικό.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στον πρώτο τελικό του Τσιτσιπά σε ATP πέρυσι στο Τορόντο, όπου ο Έλληνας τενίστας "παραδόθηκε" στην ανωτερότητα του Ισπανού.





Η προετοιμασία του Τσιτσιπά πριν τον αγώνα







Αυτή τη στιγμή δε, ο Ισπανός τενίστας βρίσκεται στο No2 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω μόνο από τον Τζόκοβιτς, ενώ ο Τσιτσιπάς έχει ανέβει στο Νο12 του κόσμου.



Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ βρίσκει απέναντί του έναν εξίσου σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος και έχει 17 Γκραν Σλαμ στην καριέρα του.




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε την πρώτη νίκη Έλληνα τενίστα σε Γκραν Σλαμ στη Μελβούρνη, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε και η νίκη “σταθμός” επί του Ρότζερ Φέντερερ και ο αποκλεισμός του Μπαουτίστα, που τον έφεραν ένα “βήμα” από τον πρώτο τελικό της καριέρας του σε αυτό το επίπεδο.

Αντίθετα, ο Ράφα Ναδάλ έχει κατακτήσει το Australian Open το 2009 και συνολικά έχει 17 τίτλους Γκραν Σλαμ, όντας ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στο τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου