Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2019

ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ


Ένοχος ο Νίκος Γεωργιάδης, για παιδεραστία, χωρίς να του αναγνωρισθεί κανένα ελαφρυντικό και του επεβλήθη συνολική φυλάκιση 28 μηνών, για κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ασέλγεια εναντίον ανήλικων 15χρονων, έναντι αμοιβής.

Η καταδίκη όμως του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε στο νευραλγικό πόστο του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, ανέδειξε και ορισμένες άλλες παραμέτρους, για το πως αντιμετωπίζουν την ηθική, στο κόμμα.... που δημιουργεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και που φυσικά δεν έχει καμμία σχέση με την Νέα Δημοκρατία.

Πρώτο θέμα ηθικής τάξεως: Διεξάγεις έρευνα για το ποιον τοποθετείς σε τόσο νευραλγική θέση, όταν είσαι πρόεδρος ενός κόμματος.

Δεύτερο θεμα ηθικής τάξεως: Δεν αναγορεύεις το θέμα σε πολιτικό, επειδή έτυχε ο Βαξεβάνης, που είναι από την άλλη πλευρά, να το αποκαλύψει, διότι κινδυνεύεις να φας την μούρη σου και να εκτεθείς διπλά. Όπως πολύ σωστά σημείωσε ο εισαγγελεύς, δεν μπορεί ο κατηγορούμενος, να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη, αφού οι κατηγορίες είχαν αποκαλυφθεί το 2010, όταν δεν υπηρχε κανένα ζήτημα πολιτικής σκοπιμότητας για τον κ. Γεωργιάδη…

Τρίτον θέμα πολιτικής τάξεως: Εντάξει ο πρόεδρος δεν ήξερε, γιατί…δεν ρώταγε, όταν τοποθέτησε τον παιδεραστή στο πόστο του πολιτικού σχεδιασμού. Ας προφύλασσε τουλάχιστον τα στελέχη του. Πρώτα η κ. Μισέλ Ασημακοπούλου και έπειτα ο κ. Κυρανάκης, προσέτρεξαν προς υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Ήμαρτον. Κι έφθασε μάλιστα η κ.Ασημακοπούλου να απειλεί, ότι θα πάει "μέχρι αίματος" τον γραφικό Φαήλο Κρανιδιώτη, όταν της υπενθύμισε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι υπερασπίζεται παιδόφιλους.

Ήμαρτον δις κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί εάν δεν αφορούσε την σημερινή Νέα Δημοκρατία ή τέλος πάντων του εκτρώματος που δημιουργείτε, η σοβαρότατη, ηθικής τάξης αυτή υπόθεση, από χθες που εκδόθηκε η απόφαση, μέχρι και την ώρα που διαβάζετε το άρθρο, θα είσαστε φανταζόμαστε στα τηλέφωναμε τους νταβατζήδες εκδότες, για να βάλουν πρωτοσέλιδο το θέμα και να το καλλιεργήσουν, όπως τόσα άλλα.

Να γνωρίζετε κύριε Μητσοτάκη, ότι όπως απέδειξε η ιστορία, ορισμένα θέματα, ειδικά τα ηθικής τάξης, λειτουργούν..προσθετικά.

Γι' αυτό και μην νομίζετε, ότι επειδή είστε στο απυρόβλητο, ακόμα και για ηθικής τάξης θέματα, αυτό θα διατηρηθεί για πάντα…Υπάρχουν κόκκινες γραμμές για όλα…-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου