Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019

Μάρω Κοντού – Γιώργος Κωνσταντίνου: Η συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν. Posted by kalinda


Στο στούντιο, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε ζωντανή σύνδεση με τον Κώστα Βουτσά, μοιράστηκαν ιστορίες, αναμνήσεις, βιώματα και αλήθειες για το ελληνικό σινεμά του τότε. «Ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος είχε μια μαγεία που τώρα δεν υπάρχει», περιγράφει η Μάρω Κοντού.
Τη διαφορετική νότα σε αυτή τη ξεχωριστή εκπομπή έδωσε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος είπε στον Αντώνη Κανάκη στο ξεκίνημα της σύνδεσης: «Αντώνη εγώ τώρα κάνω ό,τι μπορώ, παλιά έκανα ό,τι ήθελα». «Στο επάγγελμα δεν πας εσύ, το επάγγελμα σε τραβάει», σημείωσε ο ίδιος, περιγράφοντας απολαυστικά την πορεία της ζωής του.
«Όταν θυμάμαι την καριέρα μου είναι σαν να τρώω κάθε μέρα γλυκό, σοκολάτα. Είμαι ευτυχισμένοςπου είμαι θεατρίνος. Δεν γίνεσαι φίρμα αν δεν είσαι σπουδαίος ηθοποιός ή άνθρωπος. Οι εποχές είναι άλλες».
Οι αποκαλύψεις
«Σε έχει κουράσει το προφιτερόλ, Γιώργο;», ρωτά ο Αντώνης Κανάκης τον Γιώργο Κωνσταντίνου. «Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ ακούω για ένα προφιτερόλ», απάντησε ο ηθοποιός, γελώντας. «Άκου ψηλέ, αν θες να πετύχεις πρέπει να τυποποιηθείς. Υπήρξε και περίοδος που δεν περνούσε το όνομά μου, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί μου, δυσκολεύτηκα», αποκάλυψε.
Φυσικά, έγινε λόγος και για το θρυλικό «fsss boing». Ο Κώστας Βουτσάς έβαλε τα πράγματα στη θέση του. «Το ”fsss boing” δεν ήταν δική μου παρέμβαση δεν ήταν αυτοσχεδιασμός, ήταν στο σενάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου