Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Ρέλλας «πυροβολεί» Κύρτσο για το «κρεσέντο κυνισμού» κατά Κυμπουρόπουλου





«Ατράνταχτη απόδειξη της εργαλειοποίησης Κυμπουρόπουλου από τη ΝΔ»

Σφοδρή επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου, με αφορμή τα κυνικά σχόλια που έκανε για τον ανθυποψήφιό τουΣτέλιο Κυμπουρόπουλο, εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Ρέλλας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ρέλλας υπογραμμίζει ότι τα λόγια του κ. Κύρτσου για τον κ. Κυμπουρόπουλου αποτελούν «ατράνταχτη απόδειξη της εργαλειοποίησής του από τη ΝΔ», κάνοντας παράλληλα λόγο για «κρεσέντο κυνισμού».

Ο κ. Ρέλλας κάνει λόγο για «άθλια τοποθέτηση του κυρίου Κύρτσου» σε βάρος του κ. Κυμπουρόπουλου, σημειώνοντας ότι «κατά τη ΝΔ λοιπόν, ο Στέλιος δεν μπορεί να εκφέρει πολιτικό λόγο, δεν μπορεί να εισφέρει στα πολιτικά πράγματα, η χρησιμότητά του περιορίζεται μόνο στον “κοινωνικό συμβολισμό”».

«Ε, όχι λοιπόν κύριε Κύρτσο και κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ο Στέλιος, εγώ, όλοι οι ανάπηροι, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας καταβολών και των επιλογών συστράτευσής μας, όχι μόνο μπορούμε, αλλά πρέπει να εκφέρουμε πολιτικό λόγο», τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει στην ανάρτησή του με ένα προσωπικό μήνυμα προς τον κ. Κυμπουρόπουλο:


«Υ.Γ. Στέλιο, στο είχα πει πως διάλεξες λάθος πλευρά».

Η σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου