Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

NA ΓΙΑΤΙ OI ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" )



Διαφωνούμε εντονότατα. Δεν κατανοούμε την παραταξιακή συνείδηση, όταν δεν …υπάρχει πλέον παράταξη. Δεν κατανοούμε γιατί θα πρέπει σώνει και καλά, να πορευθούμε με το κόμμα που δεν εκπροσωπεί τίποτε από τις αξίες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ιδρυτή της παράταξης, τίποτα από την πορεία γεμάτη βάσανα δυσκολίες και κτυπήματα κάτω από την μέση, του Κώστα Καραμανλή τίποτε από την πορεία όλων των ηγετών της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι σήμερα.

Αυτό το …πράγμα, δεν είναι η Νέα Δημοκρατία ΜΑΣ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ψαριανος παλτο



Το γεγονός ότι πρέπει να φύγει ο Σύριζα, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμμαχήσουμε με τον διάβολο…Δεν έχει σχέση αυτός ο θίασος, με εμάς, τους νεοδημοκράτες.

Θέλουμε μία καλύτερη πατρίδα.

Αυτός ο θίασος, με παιδεραστές συμβούλους που τους στηρίζει το κόμμα και ο Μητσοτάκης, ακόμα κι όταν αποκαλύπτονται οι αθλιότητές τους, είναι δικό μας κόμμα;

Είναι δικό μας κόμμα, όταν δέχεται έναν Ψαριανό -γελούμε ακόμα με τον Πολάκη, ποια είναι η διαφορά των αθλιοτήτων του από τις αθλιότητες του Ψαριανού;-έναν Τατσόπουλο;


Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης γεωργιαδης νικος


Ένα πλήθος -πλέον έχουμε χάσει τον αριθμό- όλων αυτών που έβριζαν την Νέα Δημοκρατία επί δεκαετίες και τους έφερε ο Κούλης στο κόμμα;

Τι δουλειά έχει ο Ταχιάος στην Νέα Δημοκρατία;


Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης ταχιαος


Όλοι αυτοί οι γραφικοί και απαράδεκτοι που φέρνει ο Μητσοτάκης στο κόμμα, τι σχέση έχουν με την παράταξη του Καραμανλή; Απλώς ο μικρός Κυριάκος, θέλει να κάνει δικό του κόμμα, δική του πελατεία. Και το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να κερδίζει πόντους από την διάλυση του Σύριζα, όχι όμως να κερδίζει ψηφοφόρους, κάτι που θα αποδειχθεί ξεκάθαρα στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Θέλουμε σκεπτόμενους δεξιούς.

Που να μην τους κατευθύνουν τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, οι προστάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πού να μην ανέχονται το ότι θα μας φορτώσουν  την Φώφη, τον Γιωργάκη, τον Βενιζέλο, τον Σημίτη και κάθε σκελετό από την ντουλάπα για να σχηματίσουν κυβέρνηση..


Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης γαπ


Η διαφορά του σκεπτόμενου δεξιού, από τους «γκαγκά» δεξιούς του Κυριάκου, είναι απλή.

Με ένα παράδειγμα πολύ επίκαιρο:

Oι σκεπτόμενοι, ποτέ δεν θα κοιτούσαν να απαξιώσουν την 13η σύνταξη του Τσίπρα.

Θα την χαρακτήριζαν προεκλογικό εργαλείο και μέχρις εκεί.. Θα του έλεγαν δεν ντρέπεσαι που τα δίνεις προεκλογικά και μέχρις εκεί.

Δεν θα έβαζαν τα μέσα ενημέρωσης, βλακωδώς, να υποστηρίζουν ότι σας υποσχέθηκε οκτακόσια, αλλά πήρατε εξακόσια, γιατί σας βάστηξε τις κρατήσεις.


Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης φωφη σημιτης


Γιατί ο σκεπτόμενος δεξιός, θα θεωρούσε αυτονόητο ότι ως σύνταξη θα έχει κρατήσεις και δεν θα εκμεταλλευόταν το γεγονός, για να μειώσει την προσφορά της 13ης σύνταξης.

Αντίθετα οι γκαγκά του Μητσοτάκη, θα φώναζαν, όπως φώναξαν, ότι ήταν κοροϊδία γιατί τους έδωσε ψίχουλα, ενώ τους έχει πάρει τόσα…Ο σκεπτόμενος δεξιός, ψάχνει ποιος έκοψε τις συντάξεις.

Ο Τσίπρας ή  η σύμπραξη Αντωνάκη με Βενιζέλο; Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα, για τους μη σκεπτόμενους δεξιούς, γιατί έτσι επιβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης, που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Οι σκεπτόμενοι δεξιοί, πίσω από τις κατά καιρούς αστείες δημοσκοπήσεις, θα διέβλεπαν ότι φθάνουμε στις ευρωεκλογές-αφού επί μήνες ακούμε τον Μητσοτάκη και τους βουλευτές, να προβλέπουν εκλογές βουλευτικές τον επόμενο μήνα και να διαψεύδονται- χωρίς να έχει κερδίσει ψήφους ο Κυριάκος.

Απλώς διαλύεται ο Σύριζα. Αυτό όμως στους σκεπτόμενους δεξιούς, σημαίνει προβληματισμός, να δούμε δηλαδή τι φταίει. Αντίθετα στους γκαγκά, δεν σημαίνει τίποτα.

Έτσι φθάσαμε στο σημείο να περιμένουμε –άκουσον άκουσον- διψήφιους αριθμούς για τον Σύριζα και μία διαφορά που οι δημοσκόποι την έφταναν στο έντεκα τοις εκατό, να έχει φθάσει στο έξι. Αλλά αυτό φυσικά, δεν προβληματίζει τους γκαγκά..Δεν το επιτρέπουν τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης, για τα οποία οι γκαγκά, πάλι δεν αναρωτιούνται πως γίνεται να κατευθύνουν τον Μητσοτάκη και να τον στηρίζουν.




Oι υποστηρικτές του Κυριάκου, κοιμούνται δυστυχώς. Οι σκεπτόμενοι δεξιοί, θέλουν μια καλύτερη πατρίδα, που τα διαπλεκόμενα, δεν θα κανουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες και δεν θα εκμεταλλεύονται  την αντιπάθεια και αποστροφή τους προς τον Σύριζα, για να φέρουν κάτι χειρότερο…Οι σκεπτόμενοι πεφωτισμένοι θέλουν λύσεις, προτάσεις σαφείς και όχι αηδίες και υποσχέσεις, που θα ξεχαστούν την επόμενη ημέρα.

Γι' αυτό και διαφωνούμε με τους φίλους από τον ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Σεβόμαστε τις απόψεις τους, αλλά θεωρούμε ότι κανείς γνήσιος νεοδημοκράτης, πατριώτης Καραμανλικός, δεν θα πρέπει να δώσει ψήφο στον συρφετό, που μάζεψε γύρω του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η θέση μας, δεν έχει να κάνει με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Δεν τον εκπροσωπεί κανείς και η θέση του είναι ξεκάθαρη, θεσμική και μη αμφισβητήσιμη.

Στηρίζει τον εκλεγμένο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλωστε ας μην κοροιδευόμαστε…Εάν δεν τον στήριζε, δεν θα μιλούσαμε σήμερα για Μητσοτάκη…

Εμείς δεν συμφωνούμε με την θέση του, την κατανοούμε όμως και την σεβόμαστε γιατί επέλεξε τον ρόλο του εγγυητή της ενότητας της παράταξης.

Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι θέση των απλών ψηφοφόρων, δεν θα πρέπει να είναι και θέση των σκεπτόμενων πεφωτισμένων δεξιών.

Δεν αποτελεί λύση ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την χώρα. Το αντίθετο. Θα φέρει περισσότερα προβλήματα και θα οξύνει περισσότερο καταστάσεις, θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και σε μικρο χρονικό διάστημα, θα δικαιωθούμε, δυστυχώς.

Η χώρα, μπορεί να πάει μπροστά μόνον με συναινετικές καταστάσεις, συνεργασίες, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, θυσίες όλων, για το καλό της επόμενης γενιάς. Με ηγέτες που δεν στάζουν μίσος για τον αντίπαλο, που θα έλθουν για να επιτύχουν την σύνθεση και όχι θα υποχωρούν στις πιέσεις για τον κάθε γραφικό Ψαριανό…

Πότε θα αρχίσουμε να κοιτάμε τα δικά μας λάθη κι όχι τους απέναντι;

Γιατί είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι υπάρχουν και οι πεφωτισμένοι δεξιοί της αείμνηστης Ελένης Βλάχου. Που υποστηρίζουν ότι αυτή η παράταξη έχει διδάξει πολιτικό πολιτισμό.

Για τον λόγο αυτό, οι σκεπτόμενοι πεφωτισμένοι δεξιοί, δεν ψηφίζουν Μητσοτάκη.





Ούτε φυσικά Σύριζα. Τι ψηφίζουν;

Τίποτα…Έτσι δείχνουν την αποστροφή τους, στην σημερινή πολιτική πραγματικότητα.

Εμμέσως φυσικά βοηθούν τον Μητσοτάκη.

Τουλάχιστον όμως, δεν θα μπορούν, στην αυτοκριτική που θα κανουν αργότερα, να αυτοαποκαλούνται …κοψοχέρηδες.

Θέλει τόλμη, θάρρος και λογική η αυτοκριτική. Και μέχρι να την αποκτήσουν, οι γκαγκά δεξιοί, ας…πάθουν άλλο ένα …χουνέρι…Γιατί οι μόνοι που θα πανηγυρίζουν διαχρονικά για την «επιτυχία» Μητσοτάκη θα είναι οι διαπλεκόμενοι εκδότες…Γιατί αυτούς έχει αντιπάλους την Κυριακή ο Τσίπρας.-




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






''Τί θα ψηφίσετε εσείς στις εκλογές;''

''Τί προτείνετε να κάνουμε στις εκλογές;''


Είναι δύο ερωτήματα που μας απευθύνετε, καθημερινά, άλλοι καλοπροαίρετα και βάση της μεταξύ μας σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια και άλλοι προσπαθώντας να εκμαιεύσουν μία συγκεκριμένη απάντηση και εκεί επάνω να στηρίξουν τα αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία και θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας, μιας και δεν είναι σε θέση να αντικρούσουν, επιχειρηματολογώντας, τις θέσεις μας.


Τις περισσότερες φορές, η αλήθεια είναι πως δεν απαντάμε.




Ο λόγος φυσικά δεν έχει να κάνει, με την περίπτωση της απαξίωσης.

Άλλωστε ο σεβασμός μας προς όλους σας, είναι δεδομένος και πολλάκις αποδεδειγμένος.

Ούτε φυσικά και θα κρύβαμε απ΄το κοινό μας τις θέσεις μας.

Όπως λειτουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Θα τοποθετηθούμε, μία φορά, δημόσια και την ώρα που πρέπει.

Με πάσα ειλικρίνεια, ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους και ερωτηματικά.


Απαντάμε λοιπόν, ξεκινώντας από το πρώτο ερώτημα.


Στις ερχόμενες εκλογές, εμείς, οι διαχειριστές του Πυρήνα, θα πράξουμε ό,τι κάναμε σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Θα ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία.

Και οι λόγοι είναι δύο.

Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι η απόλυτη και δεδομένη εμπιστοσύνη στον Κώστα Καραμανλή.

Χωρίς καν να αναζητούμε το γιατί, στις αποφάσεις του.

Αυτό το Εθνικό κεφάλαιο που ονομάζεται Κώστας Καραμανλής, χωρίς να θέλουμε να φανούμε εγωιστές μ΄αυτό που λέμε, θεωρούμε πως το γνωρίζουμε όσο λίγοι.

Και αυτοί οι λίγοι, δεν αναζητούν ''γιατί'' στις αποφάσεις του Καραμανλή.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί για μας το σπίτι μας.

Είναι η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Εθνάρχης, το μεγάλο δώρο του προς τον Ελληνικό λαό.

Ποτέ δεν την εγκαταλείψαμε και ποτέ δεν στηρίξαμε πολιτικά αντίπαλο κόμμα.

Και για μας προσωπικά, που παράλληλα με την ανάδειξη του έργου του Κώστα Καραμανλή, αναδείξαμε και ένα μεγάλο μέρος από το έργο του Εθνάρχη, θα αποτελούσε μέγιστη ασέβεια προς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να στεκόμασταν έστω και μακρυά από το όραμα του.

Αυτή είναι η απάντηση μας στο πρώτο ερώτημα, όσον αφορά το τί θα πράξουν οι δύο διαχειριστές του Πυρήνα, Σοφία Τζιώρα και ο Λάμπρος Δρόσος.

Βεβαίως, η στάση μας αυτή δεν αναιρεί ούτε μία τελεία από τις δημόσιες θέσεις μας, που εκφράζαμε όλον αυτόν τον καιρό.

Τις διαφωνίες μας και την κριτική που ασκήσαμε.

Και που δεν θα σταματήσουμε να εκφράζουμε και στη συνέχεια.

Όμως δεν θα επιτρέπαμε σε καμία περίπτωση αυτές οι πικρές αλήθειες, διότι πρόκειται για αλήθειες, να χρησιμοποιηθούν από κάποιους επιτήδειους ως επιχειρήματα που θα οδηγήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους σε μία νέα αυτοχειρία.

Αφού μία πιθανή ανανέωση της εμπιστοσύνης στους αδίστακτους Εθνοπροδότες και Εθνομηδενιστές, αυτή τη στιγμή, θα ισοδυναμεί με καθαρή αυτοκτονία.


Και τώρα, ως προς το δεύτερο ερώτημα, ξεκαθαρίζουμε ότι:

Ο Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, δεν πρόκειται να δώσει καμία κατεύθυνση και σε κανέναν.

Θεωρούμε πως απευθυνόμαστε σε ξεχωριστά και πάνω απ΄όλα, ορθώς σκεπτόμενα άτομα.

Άρα ο καθένας, από σας, έχει την λογική να σκεφτεί και να πράξει το σωστό, κατά τη σκέψη του.

Με έναν και μόνο γνώμονα.

Το Εθνικό συμφέρον.


Τώρα, επειδή θεωρούμε δεδομένο πως με την τοποθέτησή μας αυτή θα προκύψουν πάρα-πολλά ερωτήματα, δεσμευόμαστε ότι θα απαντήσουμε σε όλα, όχι όμως προσωπικά στον καθένα σας, αλλά μέσω της αρθρογραφίας, ώστε να είναι περισσότερο ολοκληρωμένες οι απαντήσεις μας, αλλά και να λάβουν γνώση γι΄αυτές, όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου