Σάββατο, Ιουνίου 22, 2019

Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Ζέρβα δηλώνει ο Ταχιάος





Του το ανακοίνωσε μέσω επιστολής

Έτοιμος και με διάθεση να συνεργαστεί, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της παράταξής του, με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, δηλώνει ο ηττηθείς υποψήφιος, Νίκος Ταχιάος.

Την παραπάνω διάθεση εξέφρασε ο ίδιος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», μέσω επιστολής που απέστειλε στον κ. Ζέρβα,αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και συμμετοχής στελεχών του συνδυασμού του στο σχήμα της διοίκησης, εφόσον βέβαια αυτό είναι στις προθέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, ότι ο ίδιος θα παραμείνει στον δήμο ως απλός δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξής του.



Ο κ. Ταχιάος, μέσω της επιστολής, ενημέρωσε τον κ. Ζέρβα για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης και για τον λόγο αυτό ζητά οι όποιες συζητήσεις να γίνουν, εάν είναι δυνατό, μετά την 7η Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο μιας πρώτης συνάντησης ακόμη και πριν από τις εθνικές εκλογές.

Σημειώνεται πως στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Ταχιάος λόγω της πρώτης θέσης που πήρε στον α’ γύρο και σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» εξέλεξε έντεκα δημοτικούς συμβούλους και διαθέτει τη μεγαλύτερη δημοτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου