Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού γύρου

Η διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου της Αθήνας καθιστά αναγκαία τη λήψη μέτρων από την Τροχαία για την ασφαλή διεξαγωγή του. Η εκκίνηση δόθηκε από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 10 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο Ζάππειο.
Έτσι, από τις 9 το πρωί έγινε...
σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους. Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται:
από τις 08.15 στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισίας και στην Αρδηττού, σε όλο το μήκος της.
από τις 09.00 στην Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς οδού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην πλατεία Ομονοίας, στη Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην πλατεία Συντάγματος, στη Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη λεωφόρο Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στη λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στην Αθανασίου Διάκου, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Συγγρού, στη Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και της Βασ. Σοφίας, στην Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κοδριγκτώνος και της πλατείας Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, το κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πατησίων σε όλο το μήκος του καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο και το ανερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, στην οδό Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της, στην Χατζηκώστα, στη Ζαχάρωφ, στην Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Βασ. Σοφίας, στη Λ. Κηφισίας, ρεύμα προς κέντρο πόλεως στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πανόρμου και της Λ. Αλεξάνδρας και στη Βασ. Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου