Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Opel ultra - compact

Ένα όχημα δύο ατόμων, ιδανικό για την πόλη, που κινείται από ηλεκτροκινητήρα ετοιμάζεται να δείξει στην Φρανκφούρτη η Opel. Και όπως υποστηρίζει, παρά το φουτουριστικό του σχέδιο, είναι πολύ κοντά στην παραγωγή.


Το ultra-compact μοντέλο από την Opel δείχνει να κινείται κοντά στην φιλοσοφία που υιοθετεί και η Audi με το Urban Concept. Ένα όχημα, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα , έχουμε κάνει εκτενή αναφορά γι΄ αυτό στο Auto24 και το οποίο θα κάνει κι αυτό την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη την επόμενη εβδομάδα.

To concept μοντέλο διαθέτει καθίσματα για δύο άτομα ενώ ένας ηλεκτροκινητήρας και μία μπαταρία προσφέρουν αυτονομία για περίπου 96 χιλιόμετρα και τελική ταχύτητα 120 χλμ./ ώρα.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, υποστηρίζει ότι το πειραματικό της μοντέλο "θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στις αστικές μεταφορές, ιδιαίτερα για τους νεότερους οδηγούς και για εκείνους που κινούνται σε έναν πολύ σφιχτό προϋπολογισμό."

Παραδόξως, παρά τη φουτουριστική του εμφάνιση και την κατασκευή, η Opel υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο concept έχει όλες τις δυνατότητες προκειμένου να μπει στην παραγωγή.

auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου