Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.

ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Φαντάσου τώρα Αντώνη Σαμαρά ενώ γίναμε ρεζίλι διεθνώς ο Παπανδρέου μετά το γεγονός ότι απέσυρε την απόφασή του για Δημοψήφισμα να κερδίσει και την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών του. Λεμέ Φαντάσου. Ο παντελώς εκτός πραγματικότητας Παπανδρέου ...χαιρέτησε ο αθεόφοβος την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας και την χαρακτήρισε θετική. Άρα θα προτείνει οικουμενική και κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ο Γιάννης Μιχελάκης αναγκάσθηκε να παρέμβει στο δελτίο του Μέγκα και να διαψεύσει ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον (16.10) έχουν σταλεί οι κύριοι Ρέππας και Αθανασάκης για να διαπραγματευτούν με την Νέα Δημοκρατία.
«Όσο ακούω αυτές τις διαρκές ότι δήθεν έρχονται οι κύριοι Ρέππας και Αθανασάκης θα βγαίνω συνεχώς και θα προσθέτω ότι δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν μιλάμε διευκρίνισε για άλλη μια φορά ο κος Μιχελάκης για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά μεταβατική προσωρινή κυβέρνηση η οποία θα έχει συγκεκριμένη αρμοδιότητα την επικύρωση της συμφωνίας και μετά την διεξαγωγή εκλογών».
Κατόπιν όλων αυτών ορισμένοι θεωρούν ότι θα ήταν καλυτέρα η Νέα Δημοκρατία να είχε την υπομονή να αφήσει την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσουν και στην συνεχεία να βγει να σχολιάσει και να κάνει τις προτάσεις της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου