Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Περί αυτού πρόκειται…Παρακολουθείστε το βίντεο!

Αυτό δείχνει που πραγματικά είναι το πρόβλημα και πόσο έχουμε αποπροσανατολιστεί από τον ίδιο το στόχο και από το να βρούμε τον τρόπο πως θα τον πετύχουμε. Δείτε το video...


Όλα είναι γύρω μας, εμείς δεν τα βλέπουμε, ή δεν θέλουμε να τα δούμε, έτσι όπως καταντήσαμε ή πως αφήσαμε να μας καταντήσουν (δεν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο, απλά το πάθαμε πολλές φορές στην ιστορία μας).

Αρκεί να σκεφθούμε πως παίχτηκε το ψυχολογικό παιγνίδι προκειμένου να δεχθούμε τη κρίση και στη συνέχεια την πτώχευση.

Η πρώτη εκστρατεία πέτυχε τόσο πολύ, ώστε όλοι είχαμε δεχθεί τη πτώχευση πριν ακόμη την ανακοινώσουν καμουφλαρισμένα, αλλά και επίσημα.

Αναμφισβήτητα : "this is all about" (περί αυτού ακριβώς πρόκειται) , όπως θα 'λεγαν οι εταίροι, οι τοκογλύφοι και οι μνηστήρες που έχουν καταλάβει καλλίτερα από μας τι έχουμε στα χέρια μας και τι θέλουν να μας πάρουν.

Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ποντάρουν στο να πάρουν πίσω αυτά που εμφανίζονται ως δάνεια, από μια χώρα που αποδεδειγμένα δεν έχει πια και ούτε είχε ποτέ - και το ξέρανε - τη δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη της.

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για οφειλές αν σκεφτεί κανείς τι δώσαμε εμείς μέχρι τώρα παραιτούμενοι από κάθε δημιουργική διαδικασία παραγωγής και ανάπτυξης, γιατί τα greek statistics δεν είναι σε θέση να κάνουν αναγωγές του τύπου:

τι χάσαμε από την αγροτική παραγωγή και τι πήραμε από τις επιδοτήσεις,
τι χάσαμε από τη διάλυση της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας ή της αλιείας κοκ

Μέχρι τώρα στεκόμαστε μονοσήμαντα στους αριθμούς που σερβίρουν και που μαρτυρούν το ύψος της επένδυσής τους, που είχε στόχο με το αζημίωτο αυτό που επιχειρείται στο άμεσο μέλλον.

Πρώτα γίνεται η αδρανοποίηση και μετά η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού πλούτου-και τα δύο όμως προϋποθέτουν απαραίτητα την παραίτηση (σήμερα πλέον και "αμετακλήτως και άνευ όρων").

Με άλλα λόγια αν δεν κάνουμε εμείς οι ίδιοι το rebranding, οι άλλοι είναι ήδη έτοιμοι να οικιοποιηθούν ανεπιστρεπτί όλα τα στοιχεία που μας χρειάζονται γι αυτό .
και όχι μόνο, στο τέλος θα μας τα ξαναπουλήσουν !!!!!!

Και ένα είναι σίγουρο : κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει μ' αυτούς που συνειδητά ή με την ανοχή τους και επ' ωφελεία τους μας οδήγησαν μέχρις εδώ.



Newstrap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου