Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2012

Μ. Λεπέν: Η τρόικα ρίχνει στο δρόμο τους Έλληνες

Η τρόικα ενώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ κατά του λαού. Στο όνομα του ενιαίου νομίσματος ρίχνει στο δρόμο τους Ελληνες. Νομίζετε ότι θα ξεχάσει το Παρίσι; Όχι. Βρίσκεται στο δρόμο της , τόνισε η Μαρίν Λεπέν, επικρίνοντας την πολιτική λιτότητας στην Ελλάδα.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, η Λεπέν υποστήριξε ότι το Εθνικό Μέτωπο είναι η μόνη γνήσια δύναμη της αντιπολίτευσης απέναντι στην Κεντροδεξιά και τους Σοσιαλιστές, που οδηγούν τη Γαλλία σε μια τραγωδία ελληνικού τύπου .

Η Μαρίν Λεπέν έρχεται Τρίτη στις δημοσκοπήσεις για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου.
Η εκστρατεία πραγματικά ξεκίνησε , δήλωσε η γαλλίδα πολιτικός σε δημοσιογράφους, λίγο πριν το ετήσιο συνέδριο του κόμματός της στη Λιλ και προσέθεσε: Πρέπει να διώξουν αυτά τα κόμματα που μας έχουν γονατίσει. Είμαι η μοναδική αντιπολίτευση στα UMPS (το κόμμα του Σαρκοζί UMP και το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ). Αυτοί είναι υποψήφιοι της (ελληνικής) τρόικας και δεν μπορούμε να στραφούμε σε αυτούς .
Σε τελευταία δημοσκόπηση της BVA που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα ο Σαρκοζί έχει προβάδισμα 11 μονάδων έναντι της Λεπέν στον πρώτο γύρο. Για το δεύτερο γύρο ωστόσο, ο Ολάντ εξασφαλίζει άνετη νίκη.
on-news-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου