Τρίτη, Μαΐου 08, 2012

H διαβόητη μάνα των οχτάδυμων γύρισε την πρώτη σκηνή από το πορνό της (εικόνες)

Η κατάντια της Καλιφορνέζας Octomom, πρώην ριάλιτι σταρ και μητέρας 14 συνολικών παιδιών συνεχίζει. Και το γύρισμα της πρώτης σκηνής από το βίντεο αυτοϊκανοποίησης που δέχτηκε να κάνει προκειμένου να πληρώσει τον πλαστικό της (πρώτα) και το φαγητό των παιδιών της (μετά) γίνεται πρώτη είδηση μέχρι και στο Huffington Post....

«Ήταν μια άκρως διδακτική εμπειρία για μένα, από τόσες πολλές απόψεις. Όλοι στο συνεργείο ήταν τόσο υπομονετικοί μαζί μου. Ιδιαίτερα η Τζέσικα Ντρέικ. Μου άνοιξε τα μάτια σε ένα κόσμο αυτοϊκανοποίησης που δεν ήξερα πως υπάρχει. Για πρώτη φορά στην ζωή μου ένοιωσα όμορφη και σέξι» , δήλωσε η -κάποιος να την μαζέψει τώρα- Νάντια Σούλεμαν.

Ενώ, σύμφωνα με το Huffington Post, αλλά και το TMZ, ενώ το κορίτσι ήταν νευρικό στην αρχή, τελικά λύθηκε στην πορεία. Αφού κάθισε και είδε μερικά σχετικά βίντεο μαζί με την φίλη της Τζέσικα.

Το dvd θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου, ενώ θα προηγηθεί η τοπλες φωτογράφηση που έχει κάνει πασαλειμμένη με μακαρόνια με σάλτσα.
Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι, όπως λέει, σκοπεύει να μην φάει την αμοιβή στους πλαστικούς και τους κομμωτές, αλλά να αγοράσει ένα σπίτι για την πολύτεκνη οικογένειά της.
Μακάρι.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου