Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2012

ΓΕΣ: Για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας η παραίτηση Ζιαζιά!

Για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του στρατεύματος, υπέβαλε την παραίτησή του από αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Κωνσταντίνος Ζιαζιάς αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΓΕΣ.


Νέος αρχηγός ΓΕΣ τοποθετήθηκε από το ΚΥΣΕΑ ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του, αντιδρώντας στις υποδείξεις που τού έγιναν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές του για τους ανώτατους αξιωματικούς ενόψει των κρίσεων στο στράτευμα.

Με αφορμή τα σχόλια για το θέμα στα ΜΜΕ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του ανέφερε ότι δεν υπήρξε ούτε ετέθη από κανέναν θέμα επιστροφής αποστράτων στις 'Ενοπλες Δυνάμεις.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 02:00, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο, υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος.»

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου