Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

150 XΡΟΝΙΑ ΦΙΞ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Nα και μια ευχάριστη επιχειρηματική είδηση. Η μπίρα Fix μετρώντας ενάμιση αιώνα ιστορίας, έρχεται να αποδείξει τις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων που δουλεύουν σωστά και οργανωμένα. Κι από  ό,τι φαίνεται, τα πρώτα 150 χρόνια ήταν μόνο η … αρχή για τη Fix. Αυτό προκύπτει από τη συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Γιάννη Χήτου στη Real News. Πετυχαίνοντας εν
μέσω κρίσης να αυξήσουν το τζίρο τους κατά 80%, ανοίγουν πανιά και για άλλες αγορές του εξωτερικού, ως μία από τους πρεσβευτές της χώρας και του ελληνικού επιχειρείν. Την επιτυχία αυτή δεν την καρπώνεται μόνο η διοίκηση. Τη μοιράζεται με τους εργαζομένους, οι οποίοι διαβάζουμε πως όχι μόνο δεν θα έχουν μειώσεις, αλλά θα λάβουν και success bonus.

150 ΧΡΟΝΙΑ FIX HELLAS. Προσλήψεις, bonus προσωπικού και ανάπτυξη για το ελληνικό brand

Η FIX μετράει 150 χρόνια στην Ελλάδα . Άξιοι όλοι οι επιχειρηματίες που την σήκωσαν ψηλά πάλι και μας θύμισαν ότι τα καλά πράγματα κρατάνε γερά στο χρόνο. Μπράβο στο ελληνικό προϊόν που πετυχαίνει και κερδίζει τις προτιμήσεις μας εδώ και ενάμιση αιώνα. Μπράβο στο πρότυπο success story που επενδύει στη χώρα. 

Αλλά το μεγαλύτερο μπράβο πάει στη διοίκηση της εταιρίας, που δεν χρησιμοποίησε την κρίση για να κόψει μισθούς και προσωπικού. Αντιθέτως αφού η εταιρία έχει ανάπτυξη μοιράστηκε την επιτυχία με το προσωπικό της. Όπως γράφει και στη Real News, το 2012 στη FIX δημιουργήθηκαν 30 νέες θέσεις εργασίες και μοιράσανε bonus επιβραβεύοντας τους εργαζομένους για τις καλές επιδόσεις της. Μάλιστα θα αυξήσουν το προσωπικό κατά 10% για το 2013. Ας μιμηθούν το παράδειγμα αυτό κι άλλοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου