Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ

Η πρόταση δυσπιστίας του Σύριζα οχι μονον ηταν μία αποτυχημένη και γελοία πρόταση οπως ακριβως ειχαμε σημειώσει οταν εκδηλώθηκε,αλλα δυστυχώς εφερε τον Αλέξη Τσίπρα σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Πλήν των αποκαλύψεων για σκάνδαλα οπως αυτο των υποβρυχίων που κάνει τον Ευαγγελο Βενιζέλο εξαλλο και χάνει την ψυχραιμία του ο Συριζα επαθε στραπατσο στην βουλή χθες.

Πρωτον διότι πηγε απροετοιμαστος για την μάχη.Καλη η επιχειρηματολογία του Αλεξη Τσιπρα αλλα κανείς απο το επιτελειο του δέν κατόρθωσε-τοσο δύσκολο ηταν;-να βρει περισσότερες απο δέκα περιπτώσεις κωλοτουμπας του Αντωνη Σαμαρα;Μια απλη ανάγνωστη αναδρομή στο παρελθόν θα εβρισκαν τουλαχιστον πενήντα...

Δεύτερον διότι ηταν βλακωδης η δικαιολογια για την προταση δυσπιστιας.Η ΕΡΤ ειναι αστεια περίπτωση.

Τρίτον διότι ηταν βλακωδης και η προσκληση στο Σύνταγμα.

Τέταρτον διότι ειναι μεγάλη ανοησία να θέλεις να ...δευτερολογήσεις σε ομιλία πρωθυπουργου σε πρόταση δυσπιστίας οταν ποτε ΄δεν εχει ξαναγίνει κατι παρομοιο και ο κανονισμός δέντο προβλέπει.Ασε που πιστοποιείς υπογραμμίζεις σε ολους τους τόννους οτι τις εντυπώσεις τις κερδισε ο Σαμαρας γι αυτο και θέλεις να δευτερολογήσεις.

Γενικώς η πρόταση ...εστησε στα ποδια του τον Σαμαρα την στιγμή κατα την οποια ολοι αναρωτιόντουσαν εαν θα φθασει στην ανοιξη.Του εδωσε σωσίβιο και μονον ενας βλάκας δέν το βλεπει αυτο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου