Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Μικροεντάσεις και συγκεντρώσεις στο Ραδιομέγαρο



META THN ΕΚΚΕΝΩΣΗ


Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το οποίο εκκενώθηκε μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα. Νωρίτερα, επικράτησε ένταση μεταξύ διαμαρτυρομένων με την αστυνομία, όταν προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το χώρο.
Η άνοδος της λεωφόρου παραμένει κλειστή, ενώ λόγω της έντασης στο σημείο έχει μπλοκάρει και το ρεύμα καθόδου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) με ανακοίνωσή τους «διαμαρτύρονται έντονα και καταδικάζουν τη νυχτερινή εισβολή των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, με στόχο την εκκένωσή τους, και καλούν σήμερα στις 4 το απόγευμα όλους τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ραδιομέγαρο

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτήριο της ΕΡΤ 3, στη Λεωφόρο Στρατού, διοργανώνεται στις 4 το απόγευμα και στη Θεσσαλονίκη.

Από νωρίς το πρωί, οπότε και έγιναν γνωστές οι εξελίξεις στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα, άρχισαν να συγκεντρώνονται εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου