Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2014

«Κοσμοπλημμύρα» από διωκόμενους στα δικαστήρια



ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΡΤ, ANTAΡΣYA

Από τις σπάνιες περιπτώσεις στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο, που σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, τα δικαστήρια γεμισαν διωκόμενους εργαζόμενους και συμπαραστάτες τους, δείγμα του πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: “Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 στις 9.30πμ εκδικάζεται στην Ολομέλεια του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Πανεπιστημίου 47-49) η προσφυγή που κατέθεσε η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ κατά των Υπουργικών Αποφάσεων του Υπουργού Υγείας και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε εφαρμογή του Ν.4172/2013.

Υπουργικές Αποφάσεις που έθεσαν σε διαθεσιμότητα 1665 υγειονομικούς και συρρικνώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας με τα λουκέτα σε Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να παραστούν στην εκδίκαση. Ανεξάρτητα από την ανάληψη υπηρεσίας των ανωτέρω διαθέσιμων υγειονομικών σε άλλα Νοσοκομεία, έχει σημασία η δικαίωση της προσφυγής αφού μπορεί να μπλοκάρει νέες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και του Υπουργού Υγείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου