Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή


Σχετικό ερώτημα απο τον πυρήνα υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή που διατυπώθηκε χθες:

Θα θέλαμε μία σαφή απάντηση απ΄την επίσημη Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά την υποψηφιότητα του κυρίου Βασίλη... Μιχαλολιάκου και κατά πόσο το κόμμα στηρίζει την υποψηφιότητά αυτή.
Διότι σήμερα, στη πρωινή εκπομπή του MEGA, η λαλίστατη κατά τ΄άλλα εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, παρά την προσπάθεια των παρουσιαστών της εκπομπής, όχι μόνο δεν έδωσε μια σαφή απάντηση επί του θέματος, αλλά περιέπλεξε τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Αφού αρχικά επισήμανε, πως η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει χρίσματα και ούτε χρίζει ιππότες, παρουσίασε ως επίσημη θέση του κόμματος την προτροπή, στο να ερευνήσει ο κάθε ψηφοφόρος, τις ικανότητες και το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου και να ψηφίσει τον καλύτερο.
Αν αυτό αποτελεί επίσημη θέση του κόμματος, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα, γιατί θεωρούνται τότε αντάρτες ο κύριος Τζιτζικώστας και ο κύριος Κακλαμάνης αλλά και γιατί έγινε τόσος ντόρος για ένα θέμα, χωρίς λόγο!
Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου, αν ισχύει η παραπάνω θέση, δημιουργείται μια επιπλέον απορία και για τη διαγραφής του από το κόμμα.
Εκτός και αν στη Νέα Δημοκρατία, άρχισαν ορισμένοι να λειτουργούν, όπως και σε κάποια γνωστά έντυπα και διαδικτυακά μέσα, που από τη μία το παίζουν νεοδημοκράτες, σε βαθμό μάλιστα
που να μας υποχρεώνουν να βλέπουμε και τα στραβά ως ίσια, αλλά από την άλλη, ''καλό μεν το κόμμα, αλλά έχουμε και ΄μεις τις δικές μας υποχρεώσεις''!
Ισχύουν για όλους τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά;
Ή ο ψηφοφόρος θα πρέπει να μαδάει τη μαργαρίτα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου