Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Κυκλοφορεί (με νέο λουκ) και οπλοφορεί


ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

Αγνώριστη είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ.
Η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου...Μαζιώτη έχει πλέον κοντά ξανθά μαλλιά, είναι πολύ αδυνατισμένη και δεν θυμίζει σε τίποτα την Πόλα Ρούπα του 2010, όταν και είχε αρχικά συλληφθεί. Οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερα καταστήματος στην περιοχή του Αμαρουσίου, το οποίο διέθετε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, η καταζητούμενη τρομοκράτισσα είχε επισκεφθεί τέσσερις ημέρες πριν από τη σύλληψη του Μαζιώτη το συγκεκριμένο εμπορικό μαγαζί, το οποίο φέρεται να βρίσκεται κοντά στο σπίτι-κρησφύγετο στο Μαρούσι.


Τα στιγμιότυπα έχουν υποστεί επεξεργασία, πιθανότατα για να μην αποκαλυφθούν η τοποθεσία αλλά και το παιδί της, το οποίο φαίνεται να έχει «σβηστεί» ψηφιακά. Ομως είναι ξεκάθαρο ότι στη μία φωτογραφία φαίνεται η Ρούπα να κρατά το 4,5 ετών παιδί της, ενώ σε άλλη φαίνεται να ψάχνει το πορτοφόλι της, πιθανότατα για να πληρώσει.

Στα χέρια της κρατά παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα, ενώ κουβαλάει και σακίδιο πλάτης. Στο νέο λουκ της Ρούπα έχουν προστεθεί και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά, αλλά αυτό που έχει εντυπωσιάσει τους αστυνομικούς είναι η μεγάλη απώλεια βάρους, που αγγίζει τουλάχιστον τα 30 κιλά.

Η μεγάλη μεταμόρφωση...

Με νέο λουκ «κυκλοφορεί και οπλοφορεί» η Πόλα Ρούπα, η οποία εμφανώς έχει προβεί σε αλλαγή των χαρακτηριστικών των. Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, απεικονίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά, ενώ εντυπωσιάζει και η μεγάλη απώλεια βάρους. Η επικηρυγμένη με 1 εκατ. ευρώ τρομοκράτισσα, την οποία «συνέλαβε» κάμερα καταστήματος, δεν θυμίζει σε τίποτα την Πόλα Ρούπα του 2010.


Τους επικεφαλής των ερευνών ανησυχούν οι δύο κενές θήκες από πυροβόλα όπλα που βρέθηκαν στο κρησφύγετο του Αμαρουσίου. Η μία ανήκει στο πιστόλι H&K UPS 9mm που είχε μαζί του ο Μαζιώτης την ημέρα της σύλληψης. Η δεύτερη «ορφανή» θήκη εκτιμάται ότι ανήκει σε πιστόλι που πήρε η Ρούπα μαζί της όταν εγκατέλειψε το σπίτι-κρησφύγετο. Αν η πληροφορία επαληθευτεί, αυτό σημαίνει ότι είναι οπλισμένη.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα σημεία που είχε επισκεφθεί η Ρούπα.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου