Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

Εβαλε φωτιά σε σπίτι νεαρής μητέρας για να εκδικηθεί το χωρισμό!



ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ


Ενας 35χρονος έβαλε φωτιά σε διαμέρισμα νεαρής μητέρας με την οποία διατηρούσε δεσμό προκειμένου να εκδικηθεί για την διακοπή της σχέσης τους, στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Τα ξημερώματα  το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μία νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία μαζί με τα παιδιά της τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγο την φωτιά περίπου μία ώρα αργότερα.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός εμφανίστηκε στο σημείο σε κατάσταση μέθης και άρχισε να απειλεί τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθεί από αστυνομικούς για αντίσταση κατά της Αρχής.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον εισαγγελέα, ο οποίος και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, αλλά αυτό... δεν έγινε.

Ο λόγος είναι ότι η ένοικος του διαμερίσματος πήγε στην Πυροσβεστική για να δώσει κατάθεση για την φωτιά και ανέφερε ότι πρόκειται για εμπρησμό και υπέδειξε ως δράστη τον 35χρονο. Κατά την ίδια το κίνητρό του ήταν η εκδίκηση, επειδή είχε διακόψει το δεσμό τον οποίο είχαν.

Ετσι, ο νεαρός κρατήθηκε τελικά με την κατηγορία του εμπρησμού και παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε πως έβαλε εκείνος φωτιά στο σπίτι της πρώην φίλης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου