Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

Με ακροδεξιά σύμβολα & όπλα οι 19χρονοι δράστες



Θαμώνες των γυμναστηρίων, εξοικειωμένοι με τα όπλα είναι οι 19χρονοι δράστες της στυγερής δολοφονίας στη Μεσσηνία.
Οι δύο φίλοι γνωρίζονταν από το σχολείο και συχνά βρίσκονταν στα γυμναστήρια

Στα 19 τους χρόνια, ο Π.Μ. και ο Ν.Μ. μπορεί να δανείζονταν ακόμη το αυτοκίνητο των γονιών τους, αποδείχθηκαν όμως ικανοί να δολοφονήσουν εν ψυχρώ δύο νέους ανθρώπους για οικονομικές διαφορές μόλις 800 ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους στους αστυνομικούς, δηλώνοντας μετανιωμένοι για ό,τι συνέβη. Για τον Κώστα Σγούρο και τον Γιάννη Κομμάτη, όμως, είναι ήδη πολύ αργά...

Τις άγνωστες πτυχές της στυγερής δολοφονίας τους αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος». Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, οι δύο 19χρονοι είχαν στήσει παγίδα θανάτου στους δύο φίλους.

Ο Π.Μ. που είχε πληρώσει στον Κώστα Σγούρο 800 ευρώ για παράνομα αναβολικά, τα οποία όμως δεν του είχε παραδώσει τους τελευταίους δύο μήνες, γνώριζε ότι ο 26χρονος είχε αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα.

Με αυτό το πρόσχημα, ο Π.Μ. κάλεσε τον Σγούρο γνωστό του από το γυμναστήριο για να του δείξει ένα κλεμμένο Audi που είχε στη διάθεσή του και είχε κρύψει σε ερημική τοποθεσία. Επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά το βράδυ της Δευτέρας και το ραντεβού κλείστηκε για τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στην περιοχή Μικρά Μαντίνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου