Τρίτη, Αυγούστου 19, 2014

Παραλήρημα για την Alessandra



Οταν η Alessandra Ambrosio φοράει το μαγιό της και βουτάει στη θάλασσα τα... εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό είναι πολλαπλά. Τελευταία εμφάνιση της 33χρονης καυτής Βραζιλιάνας σε παραλία της Χαβάης φαίνεται πως ανέβασε επικίνδυνα την θερμοκρασία.
Η καλλονή που είναι ένας από τους πιο... γνωστούς αγγέλους της «Victoria's Secret» είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο διατηρεί μία απίστευτη σιλουέτα και ένα κορμί που ζηλεύουν και οι 20άρες.
Με ένα μικροσκοπικό μαγιό η Ambrosio έδειξε σε όλους τους λουόμενους πώς πρέπει μία γυναίκα να φοράει μαγιό μπραζίλιαν και έκανε τους πάντες να... αναστενάξουν.
Το γνωστό μοντέλο είναι αρραβωνιασμένο από το 2008 με τον 44χρονο Αμερικανό επιχειρηματία Jamie Mazur, με τον οποίο έχει αποκτήσει την εξάχρονη Anja Louise Ambrosio Mazur και τον μόλις δυο χρόνων Noah Phoenix Ambrosio Mazur. Το ζευγάρι βγαίνει μαζί από το 2005 και προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όταν η Alessandra φοράει τα μπικίνι της αυτό μάλλον είναι αδιανόητο...































MorePHOTOS












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου