Σάββατο, Αυγούστου 23, 2014

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ!!!



ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...
ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Την πλήρη διάλυση που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί στο Mega ο Κ. Μητσοτάκης. Μιλώντας στην...
πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαφώνησε ανοιχτά με τις επιστροφές Καρατζαφέρη,. Πολύδωρα και Καμμένου βάζοντας φρένο στη συζητηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα περί επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία των συγκεκριμένων στελεχών, μια συζήτηση που ενίσχυσε το άνοιγμα του Αδ. Γεωργιάδη στον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ.
Όμως ο Κ. Μητσοτάκης διαχωρίζοντας απόλυτα τη θέση του με τέτοιου είδους απόψεις, υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ πως εκείνοι που άρθρωσαν λαϊκίστικο λόγο θα επιστρέψουν στη Ν.Δ.».
Παρόλα αυτά απέφυγε να αναφερθεί ειδικά σε ονόματα ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί να καθίσει στα ίδια έδρανα με «κάποιους που επέλεξαν να φύγουν και να κάνουν δικούς τους κομματικούς σχηματισμούς».
Σχολίαζοντας, δε, τις κατά καιρούς τοποθετήσεις των αποχωρήσαντων από τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για έναν λόγο «αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό» φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι «κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έκαναν καλό στη Νέα Δημοκρατία».
Φαντασθείτε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ΝΔ αφού τα στελέχη της διαφωνούν μέχρι και για τις επιστροφές των στελεχών που είχαν διαγραφεί!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου