Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2014

Φρίκη! Πυροβόλησαν σκυλί στο πρόσωπο στα Τρίκαλα (σσ εαν οι ποινές δεν μεγαλώσουν, δεν μπορει να γινει τίποτα σ ενα απολίτιστο κόσμο ραγιάδων και κομπλεξικών)




ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν σκληρές εικόνες


Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήλθε αντιμέτωπη μια γυναίκα από την Αθήνα, σε αγροτικό δρόμο του Βαλτινού Τρικάλων. Η αγνώστων στοιχείων γυναίκα, είδε ένα σκυλάκι να γυρνάει από εδώ κι εκεί αβοήθητο, γεμάτο αίματα και με σοβαρά τραύματα.



Ευτυχώς, επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρικάλων «Ο Άργος» και εκπρόσωποι τους έσπευσαν στο σημείο. Στη συνέχεια, μετέφεραν το άτυχο τετράποδο σε ιδιωτικό κτηνιατρείο στα Τρίκαλα όπου διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έχει τραύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του αλλά και στο μπροστινό αριστερό πόδι του από όπλο!



Ειδικότερα, η κτηνίατρος διαπίστωσε ότι ο τραυματισμός του έγινε αρκετές μέρες πριν, καθώς το ζωάκι ήταν αφυδατωμένο και αδύνατο. Εκείνη φρόντισε να γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός και η περιποίηση των τραυμάτων του ενώ επιπλέον του χορηγούνται ενέσιμα παυσίπονα και αντιβιοτικά λόγω του τραύματος στο στόμα, το οποίο όπως βλέπετε είναι πολύ σοβαρό.



Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων του έδωσαν το όνομα «Λάρι» και το φροντίζουν, ενώ ευελπιστούν ότι θα αποκατασταθεί το γρηγορότερο η υγεία του.

Επιπρόσθετα, θα υποβάλλουν μήνυση κατά αγνώστων, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό στην περιοχή.

trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου