Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Βόμβα Λαζόπουλου για απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη

Δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό η καταγγελία του Παύλου Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού του, καθώς όπως υποστηρίζει ο βουλευτής τα πάντα έχουν καταγραφεί και υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό το οποίο έχει κατατεθεί στη...Δικαιοσύνη. Την αποκάλυψη έκανε μικώντας στον ANT1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν οι ισχυρισμοί αποδεικνύονται και καταδεικνύονται και πρόσωπα από το κυβερνητικό στρατόπεδο τότε εγείρεται μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιτάχυνση των εξελίξεων, πτώση της κυβέρνησης, ενώ θα πυροδοτηθεί ντόμινο με άγνωστες διαστάσεις.

Ήδη επί του θέματος έχει τοποθετηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη επηρεάζει την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, απέφυγε όμως να επεκταθεί καθώς το υλικό δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για υλικό το οποίο υπάρχει και το έχει δει και ο ίδιος. «'Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε» είπε μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε πως υπάρχει και άλλος βουλευτής για τον οποίο θεωρεί ότι τελικά χρηματίστηκε.

«Έχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος.
Ο εν λόγω βουλευτής είναι ο κ. Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος επιβεβαιώνει τις καταγγελίες. Μου πρότειναν 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου μου. «Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στη 13:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού 196), όπου και θα παρουσιάσουν και το οπτικοακουστικό υλικό.
sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου