Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015

Σακελλαρίδης: Να ξεχάσει ο λαός τα email Χαρδούβελη…


«Διαπραγματευτική νίκη η χθεσινή συμφωνία»…

Ικανοποιημένος από την συμφωνία που έκλεισε η κυβέρνηση παρουσιάστηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που έκανε λόγο για νίκη της Ελλάδας και των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης.

Μιλώντας στην…
εκπομπή «Kontra24», o κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι να λειτουργήσει η ελληνική οικονομία και να προχωρήσει η κυβέρνηση στην εκτέλεση των προγραμματικών της δεσμεύσεων. «Η σημερινή συμφωνία είναι προς αυτήν την κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, που θα περιλαμβάνει το υπόμνημα της κυβέρνησης προς του εταίρους είπε, ότι «οι μεταρρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει πιστεύουμε οτι θα γίνουν αποδεκτές, καθώς θα είναι προωθητικές για την ανάπτυξη και την σταθερότητα». Θα περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις κατά της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας, συμπλήρωσε.

Και υπογράμμισε: Δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα περιελάμβαναν τα περίφημα email, που αντάλλασσαν οι προηγούμενοι με τους δανειστές. Αυτά τα ξεχνάμε.

Τέλος, δήλωσε ικανοποιημένος, καθώς εκτός από την συμφωνία στο κομμάτι που αφορά το πλεόνασμα και τις μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης, η ελληνική πλευρά πέτυχε μία σπουδαία νίκη…
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου