Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Ράπισμα σε νταβατζήδες και μαύρο μέτωπο: Το 61% επικροτεί τις ενέργειες του ΠτΔ!



Μόλις το 28% διαφωνεί…

Το μεγαλύτερο ράπισμα στους μεϊμαρολαφαζάνηδες έρχεται από την μέτρηση της RealNews και το ερώτημα «κατά πόσον συμφωνούν οι πολίτες με τους χειρισμούς του ΠτΔ στις πρόσφατες εξελίξεις». Το συντριπτικό αποτέλεσμα...αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία την στιγμή που ακόμα και η ηγεσία του κόμματος από το οποίο προέρχεται, τον εκβίασε στο θέμα των εκλογών. Παρέα με Λαφαζάνηδες, ποτάμηδες και το …όλον ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια γραμμή, σύσσωμο το νταβατζήδικο που έχει κάνει σκοπό ζωής να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση διαπλοκής με την αμέριστη στήριξη της κόκκινης προβιάς. Βαθυστόχαστοι Πασόκοι, ναι, αυτοί οι ρεμπεσκέδες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, γεμίζουν σελίδες στις φυλλάδες κάνοντας κριτική επί του Συντάγματος, στον κορυφαίο συνταγματολόγο της Ελλάδας!
Ότι ακριβώς έκαναν πριν το δημοψήφισμα, όπου εκβίασαν χυδαία τον ΠτΔ αφού γνώριζαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν η ταφόπλακα τους. Ο Πρόεδρος όμως τους έφτυσε κατάμουτρα, όπως και ο λαός.
Και τώρα, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Οι εκλογές αυτές είναι η μέγιστη ευκαιρία του Ελληνικού λαού να τελειώνει μια και καλή με τους απατεώνες που λήστεψαν την χώρα. Εάν δεν γίνει αυτό και πενήντα χρόνια να περάσουν, πάλι για μνημόνια θα συζητάμε.\

Posted by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου