Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Άγριος βιασμός και δολοφονία καθηγήτριας από μαθητή της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκ προκάλεσε το γεγονός του βιασμού και της δολοφονίας 24χρονης καθηγήτριας μαθηματικών...
από 14χρονο μαθητή.






Το φρικτό έγκλημα συνέβη στο σχολείο Danvers High School στη Μασαχουσέτη, όπου κλειστό κύκλωμα ασφαλείας απαθανάτισε τις κινήσεις του 14χρονου Philip Chism, ο οποίος φόρεσε γάντια και ακολούθησε τη δασκάλα Colleen Ritzer στις τουαλέτες.



Στη συνέχεια, ο ανήλικος εμφανίστηκε στο διάδρομο με αίματα στα χέρια και κατευθύνθηκε προς τις σκάλες, κρατώντας στα χέρια το παντελόνι της νεκρής δασκάλας του.



Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια, οι ένορκοι παρακολούθησαν το βίντεο, που έδειχνε με λεπτομέρειες τις ενέργειες του νεαρού, ο οποίος κατηγορούταν για ληστεία, βιασμό και δολοφονία στο σχολείο της Μασαχουσέτης.



Η δικηγόρος του 16χρονου πλέον αγοριού επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας για να ελαφρύνει την ήδη δυσμενή θέση του κατηγορούμενου.

Συγκλονισμένη κατέθεσε και η μητέρα της αδικοχαμένης δασκάλας, η οποία την ημέρα της δολοφονίας της, την περίμενε στο σπίτι, πιστεύοντας ότι είχε κανονίσει κάτι ή της είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Όταν η κόρη δεν εμφανίστηκε ποτέ και επιβεβαιώθηκε το τραγικό γεγονός, η ζωή της μητέρας άλλαξε μια για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου