Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

Εικόνες από την παραμονή των Χριστουγέννων...

... στον κόσμο...

Εκατοντάδες εθελοντές ντυμένοι Άι Βασίληδες πετούν τα καπέλα τους στον αέρα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο κέντρο της...
Σεούλ, στη Νότια Κορέα.



Χριστιανοί προσκυνητές από τη Νιγηρία προσεύχονται μέσα στο Σπήλαιο της Εκκλησίας της Γεννήσεως, στη Βηθλεέμ.



Καθαριστές τζαμιών, ντυμένοι Άγιος Βασίλης και τάρανδος, ποζάρουν για τους φωτογράφους, ενώ αιωρούνται πανω από ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή του κόλπου του Daiba στο Τόκιο.





Ινδοί ανάβουν κεριά και προσεύχονται στον καθεδρικό ναό «Ιερή Καρδιά» στο Νέο Δελχί, στην Ινδία. Αν και οι Ινδουιστές και οι Μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ινδία, τα Χριστούγεννα είναι μια εθνική εορτή που εορτάζεται με λαμπρότητα.





Κόσμος σε ένα πάρκο στη Νέα Ταϊπέι, της Ταϊβάν τραγουδά ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο άσμα.





Εορτασμοί γύρω από το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα, παραμονή Χριστουγέννων. Στη χώρα ο πληθυσμός των καθολικών ανέρχεται σε περίπου 1,2 εκατ. πολίτες.





Οι παραδοσιακοί χειμερινοί κολυτμβητές «Pirrlliepausen» στη βόρεια Γερμανία αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης Senftenberger.







Ινδοί φορώντας στολές Άι Βασίλη ποζάρουν για μια φωτογραφία ενώ κάνουν βόλτα σε χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Μποπάλ της Ινδίας.





Μια γενική άποψη της φωτισμένης εκκλησίας St. Mary’s Garrison στο Τζαμού, την χειμερινή πρωτεύουσα του Κασμίρ, στην Ινδία.







Φιλιππινέζοι γιορτάζουν την παραμονή των Χριστουγέννων στο πλημμυρισμένο σπίτι τους στην πόλη Taguig, νότια της Μανίλα, στις Φιλιππίνες. Περισσότεροι από 280.000 άνθρωποι παραμένουν εκτοπισμένοι από τον πρόσφατο τυφώνα που κατέστρεψε πάνω από 160.000 σπίτια.





Εκδήλωση με δωρεάν γεύματα σε φτωχούς και άστεγους την παραμονή των Χριστουγέννων στο Γκντανσκ, στην Πολωνία.





Μουσικοί ντυμένοι Άι Βασίληδες στην κεντρική πλατεία του Τορίνο, στην Ιταλία



Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου