Κυριακή, Οκτωβρίου 20, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σε αυτή την αγωνιστική της Super League.





 


 

 


Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ που γίνεται απόψε (20/10), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής για τη Super League.

Συγκεκριμένα, ύστερα από 7 αγωνιστικές, στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 16 βαθμούς και – κατά σειρά – τον ακολουθούν ο Παναιτωλικός, ο Άρης, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός με 14 βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι, στην περασμένη αγωνιστική της Super League, η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0 σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με 0-2.
Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ έχει οριστεί ο Ράντε Ομπρένοβιτς από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κόρντεζ. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης και στο VAR θα βρίσκονται οι Άλεν Μπόροσακ από τη Γερμανία και Πολυχρόνης Κωσταράς.


Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORTS 1 HD.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου