Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

Γιατί ξαφνικά το Μαξίμου ξεκίνησε «βεντέτα» με την Α. Λατινοπούλου(σσ Ξύπνησαν αργά στο Μητσοτακεικο.Η Λατινοπούλου είναι περισσότερο Νέα Δημοκρατία απ οτι ειναί ο Μητσοτάκης και το συνονθύλευμα που εχει δημιουργήσει)





 
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

 
 

Μπορεί να είχαν το νου στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά στην πραγματικότητα, έχοντας προεξοφλήσει το αποτέλεσμα της κάλπης, στο Μέγαρο Μαξίμου ασχολούνται επισταμένως το τελευταίο διάστημα με την κινητικότητα στα δεξιά της ΝΔ.

Μάλιστα, εσχάτως αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αφήνουν τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους να ασκούν χωρίς αντίλογο κριτική στην κυβέρνηση.


Χθες, μάλιστα, με αφορμή δήλωσή της με την οποία χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «αριστερή ψυχούλα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης «κάρφωσε» την Αφροδίτη Λατινοπούλου ως… «ακροδεξιά» πολιτικό, που ασπάζεται επικίνδυνες απόψεις και συμπλέει στην Ευρώπη με τον Ούγγρο Πρωθυπουργό αλλά και την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν...

Η κ. Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην Ευρωπαϊκή Άκρα Δεξιά. Τώρα πως γίνεται ένας μέλος της Ευρωπαϊκής Άκρας Δεξιάς, να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, δεν ξέρω πως μπορεί να συμβαίνει» σχολίασε ο Π. Μαρινάκης. 


Παράλληλα, το κυβερνητικό επιτελείο δρομολογεί κινήσεις που εκτιμά ότι θα περιορίσουν τις διαρροές προς τα δεξιά και ακροδεξιά της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αναμένεται να εκπληρώσει ένα πάγιο αίτημα των ενστόλων για μόνιμο επίδομα επικινδυνότητας σε 80.000 μάχιμους, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες και στρατιωτικούς.


Από το 2026, όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου