Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2015

Ο Χριστουγεννιάτικος οίκτος «κονσέρβα» του Μητσοτάκη για τους αναξιοπαθούντες - Βίντεο


Αρνητική εντύπωση έχουν προκαλέσει οι συνεχείς αναφορές του Μητσοτάκη δύο ημέρες πριν τα... Χριστούγεννα, για προσφορά στους αναξιοπαθούντες, αλλά και ο τρόπος που το κάνει ως κονσέρβα στο τέλος όλων των τηλεοπτικών του συνεντεύξεων.






Το γεγονός ότι είναι κονσέρβα αυτά που λέει, αποδεικνύει πόσο επιτηδευμένο και ψεύτικο είναι αυτό που λέει. Δεν το αισθάνεται, το λέει, γιατί του είπαν να το πει μήπως και «φτιάξει» ενόψει εσωκομματικών εκλογών το σκληρό του πρόσωπο.

Είναι γνωστή η αναλγησία του Μητσοτάκη και ο τρόπος που διαχειρίστηκε το επίμαχο θέμα των απολύσεων, όπου δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για τις συγκεκριμένες «μεταρρυθμίσεις».

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πλευρό του βρίσκεται ο Γεωργιάδης που είναι των ιδίων αντιλήψεων και που βοήθησε και αυτός με τη συμπεριφορά του, στο χαρακτηρισμό της ΝΔ ως ανάλγητης την εποχή Σαμαρά, αλλοιώνοντας το κοινωνικό της πρόσημο. Μαζί τους φυσικά και ο Βορίδης, ο άλλος σκληρός της παρέας..

«Φίλοι» της υποψηφιότητας Μητσοτάκη-Γεωργιάδη αναδεικνύουν σε ένα βίντεο τον «οίκτο» που μοίρασε τηλεοπτικά ο Μητσοτάκης.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου